Hymy

shetlanninlammaskoira
s. 25.10.2012


Hymy kotiutui meille 13.12.2012, elämäni ensimmäinen sheltti ja toinen koira. Siitä onkin alkanut opettavainen matka, ja koiraharrastusten pariin ollaan päästy kivasti mukaan!
Hymy on pieni (31cm), energinen ja suloinen pakkaus. Todella ihmisrakas, ja tulee ihan kivasti toimeen muiden koirienkin kanssa. Nöyrä ja oppivainen koira, mutta myös melko herkkä luonteeltaan. Rohkea tutustumaan uusiin juttuihin, eikä arkuutta löydy nimeksikään. Rakkaimmat lelut ovat miljoonat pallot, mutta naruleluakin on kiva joskus revitellä! Ja leikkiähän jaksettaisiin vaikka pari tuntia putkeen.


Valitettavasti keväällä 2014 Hymyllä ilmeni selkäongelmia ulkoiluonnettomuuden johdosta. Epäilynä oli välilevyn pullistuma, ja paraneminen on ollut hidasta. Selkää tutkiessa löytyi myös viitteitä melko liikkuvasta selästä, joka on varmasti osasyynä selkäongelmiin.

Selkävaivojen vuoksi agilitystä ollaan suureksi harmiksemme jouduttu luopumaan kokonaan. Päästiin siinä jo ihan kivasti alkuun, mutta nyt se sitten jää meidän harrastuslistalta pois. Kuntoutellaan selkää nyt rauhassa, ja katsellaan mitä kaikkea muuta kivaa voitaisiin Hymyn kanssa touhuta. Rally-toko, haju, jälki yms. harrasteet kiinnostaisi kovasti.

Tällä hetkellä asustamme Espoossa, mutta syksyn aikana muutamme opiskelujeni vuoksi Jyväskylään.


 Hymy kuvinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti