keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pentu tulee taloon!

Kyllä!
Alustava varaus on nyt ihan virallinen varaus.. Marraskuun lopulla minusta tulee koiranomistaja jälleen!
Onnellin fiilis. Samalla myös vähän jännittynyt, odottava ja kauhunsekainen! Onkohan musta tähän, osaanko mä enään? Tai olenko koskaan osannutkaan? :D
Koirakirjat on edelleen työn alla, samoin monen monet shelttiblogit. Rotuvalinta näyttää osuneen kohdalleen, toki sen näkee sitten kun pikkuisen saa kotiin ja alkaa elämä rullailemaan, mutta uskon että kaikki tulee menemään hienosti!
Paljon on vielä hankittavaa, onneksi monia tavaroita saa käytettyinä oikein hyväkuntoisena. On kuitenkin myös kiva mennä nettikauppoihin tai käydä Mustissa ja Mirrissä hypistelemässä kaikenalaista kivaa mitä koiralle voisi ostaa! Hihna ja kaulapanta on jo  hankittuna, ja joitan hyviä
käyttötavaroita jäljellä Nellan ajoista. Peti koiralle tulee luultavasti uutena, olen varmasti selaillut läpi kaikki mahdolliset nettikaupat, ja valinnanvaikeus on iskenyt..Nimi on edelleen hakusissa. Joku sopiva, ytimekäs ja lyhyt nimi pienelle kauniille tytölle. Listassa on tällä hetkellä Salka ja Tyyne tai Armi. Tyyne oli aluksi pelkkä vitsi, mutta ilmeisesti sekin on nyt virallisesti kisassa mukana.


4 kommenttia:

 1. Mistä sulle on sheltti tulossa? :) Mulla oli viime talvena vähän samantyyppinen tilanne, edellinen koira kuoli joulukuun alussa ja Teppo tuli helmikuun lopussa. Ei sitä kovin kauaa ilman koiraa osaa olla :)

  VastaaPoista
 2. Huisin Kennelistä Turusta :)
  Joo, en mäkään olettanu ottavani uutta koiraa ihan näin pian, suunnittelin enemmänki kevääle/kesälle ja ihan aluksi mietin etten uutta koiraa ota koskaan! Mut kävi sit kuitenki näin, on se vaan niin vaikeeta olla yhtäkkiä ilman koiraa! :)
  Mikä koira sulla oli ennen Teppoa?

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ihanasta rotu valinnasta! :)
  Tuo Salka nimi kuulostaa tosi kivalta, vähän tollanen erikoinen ainakin meikäläisen mielestä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)
  Itsekin tykkään siitä nimestä eniten, mutta silti en jotenkin osaa päättää! =D

  VastaaPoista