keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tylsyys ja kääpiö


Eikös olekin kiva otsikko? Suorastaan houkuttelee lukemaan :D
Tylsyyttä on nyt ilmassa, niin itseni kuin Hymyn kohdalla. Pääsykoemateriaalit todella tylsistyttää, mutta toisaalta pitää mut myös kiireisenä.. Onneksi se urakka on ihan juuri takanapäin.
Hymylle tämä on ollut SUPERtylsää aikaa. Ollaan me kovasti yritetty ulkoilla lukemisteni ohessa, käydä pallokentällä ja treenailla juttuja. Mutta kun ei se riitä tuollaiselle virtapakkaukselle!
Sen voin sanoa että ihania on ne hetket kun on pitkä lenkki takana ja tietää että saa lukea ihan rauhassa, kun toinen vetelee hirsiä syvässä unessa!
Onneksi Hymy on löytänyt paikan, jota Nellakin rakasti. Tämän tytön kärsivällisyys ei tosin riitä siinä pitkäksi aikaa oleskeluun toisin kuin Nellan, mutta kyllä Hymy muistaa usein käydä pihan tilanteen tarkistamassa, kas näin;
Kääpiö-sana lipsahti otsikkoon kun katselin Hymyä hetken. On se vaan niin pieni, säkä taitaa edelleen olla 30cm. Karvaakin tuntuu olevan niin vähän! En mä nyt mitään karvajumalaa kaipaa mutta semmoset shelttimäiset karvat kuitenkin, kiitos! Ehkä se tosta kehittyy? Vai.. 7kk tulee täyteen muutaman päivän päästä, hassua miten se on jo niin "vanha" :) vastahan se tuli meille! Aika menee liian nopeasti, ei olla edes pentunäyttelyissä keretty piipahtamaan, iiks.vielä.


kesätyttö &  söpöt shelttipojat ottakaa yhteyttä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti