torstai 27. joulukuuta 2012

Iso tyttö


Hymy on kasvanut valtavasti! Ainakin tuntuu siltä. Tyttö pääsee jo melkein sohvalle, ainakaan yrityksestä ei ole puutetta.. On se silti vielä onneksi niin rääpäle, pallero <3 Pitäisi muuten punnita pitkästä aikaa!
Olen oppinut ihanaisesta pennustani paljon tämän kahden viikon aikana jonka hän on kotona ollut. Hymy on erittäin jääräpäinen, mutta on osoittautunut myös todella fiksuksi! Tämä tyyppi ei helpolla luovuta jos jonkun oveluuden keksii, kuten esimerkiksi sohvalle kiipeämisen ihmisiä tikapuina käyttäen. Sen se keksi jo toisena päivänä kotiutumisestaan. Ja jos sohvalle ei pääse, kiipeämisyritykset jatkuu kunnes Hymy harhautetaan jollain järkevämmällä tekemisellä :)

Hihnassa kulkeminen sujuu Hymyltä nykyään kuin luonnostaan, alkukankeuden jälkeen. Pyynnöstä
luonnistuu myös ensimmäisenä opittu käsky: istu. Maahanmenoa harjoitellaan ahkerasti!
Sisäsiisteys on hyvässä vauhdissa, ainakin kotioloissa. Jouluna tuli todettua, että kyläillessä vessatavat meinaavat unohtua, ja matto houkutteli Hymyä hirmuisesti (terveisiä vain äidille!)..
Kotona ei vahinkoja satu enään oikeastaan ollenkaan, paperille tai ulos senkin edestä. Niin hieno tyttö! Mielessäni Hymy on koirien Einstein, oikea järjen jättiläinen ja tuleva maailmanhuippu, kaikessa..  ;) Tai ehkä syynä on se, että Nellan kanssa sisäsiisteyden oivaltaminen vei kuukausia, vertauskohde kohdallaan!
Koska kirjoittaminen lattialla alkaa nyt käydä mahdottomaksi, kiitos pienten tassujen jotka huiskivat näppäimistöllä kokoajan, ja hampaiden jotka kaluavat koneen nurkkia ja johtoja, jatkan kuvallisin menetelmin.

Ps. Hymy on nyt 2 kuukautta ja 2 päivää vanha. Ei siis ihme kun tämä marsu alkaakin jo näyttää ihan koiralta!
pps. Kuvien laatu on valitettavasti aika kuraa, kun järkkärin laturi on kateissa, käytössä vain puhelimen kamera


Kutsumanimi vol 2: "tasmanian pussipaholainen"

Hymy 2kk

Hymy 2kk, oikein poseeraten!

Jouluna otettiin rennosti joka iikka


2 kommenttia: