torstai 3. tammikuuta 2013

UV ja suuri suosio


Mahtavaa Uutta Vuotta kaikille!

Meidän uv:n juhlinta alkoi piiitkällä ajomatkalla Keski-Suomeen, joka menikin odotettua paremmin. Ensi kerta häkissä aiheutti vain pienen protestoinnin kovan huutamisen voimin, mutta muutaman minuutin kuluttua pikku sähikäinen rauhottui ja alkoi nukkumaan, ja melko kiltisti nukkuikin koko 4 tuntia, taukoja lukuunottamatta tietenkin :)
Raketteja, eikä muitakaan sitä pienempiä paukkuja Hymy ei osannut pelätä. Ulkona kipiteltiin rauhassa kun kauempana jo ammuttiin ensimmäiset raketit taivaalle ja pikkupojat räjäytteli papattejaan. Hymy tyytyi katselemaan sinne suuntaan, mutta ei osoittanut mitään jännittämisen merkkejä, hieno tyttö!
Nellan kanssa kyllä kävi niin, että ekana uutena vuotena se ei osannut pelätä, mutta seuraavana sitten senkin edestä - jatkuen hamaan loppuun asti.
Miten teidän muiden koirilla? Pelkääkö raketteja/ tai ovatko olleet ennen pelkäämättä ja jostakin sitten kuitenkin oppineet?

Meillä on kohta ekat rokotuksetkin edessä! Tai kohta ja kohta, mutta siellä muutamien viikkojen päässä ne siintää, kivaa! Sitten toivottavasti päästäänkin jonnekkin pentukurssille/leikkitreffeille ja lentokonematkailua harjoittelemaan. Paljon on pikkuisella opeteltavaa ja koettavaa vielä. Onneksi Hymy on niin sosiaalinen ja ihmisrakas, valloittava persoona.
Äskön ulkoillessamme naapuri toisesta rapusta tuli vastaan ja sai Hymyltä hurjasti rapsutuksia, joiden lomasta sain kuulla että Hymystä puhutaan naapurustossa ahkerasti! On kuulemma valloittanut erään naisen 10v lapsenlapsen sydämen, ja toinen naapuri kertoi kuulleensa muilta naapureilta että täällä on nykyään "ihana shelttipentu". Hauskaa, kun tähän päälle lisätään vielä naapurin mummo joka on innostunut rodusta niin, että on käynyt katselemassa youtubesta videoita shelteistä, ja jaksaa aina kehua Hymyä!

2 kommenttia:

  1. Onks tää youtube-mummo se sama joka lähti sillo yks aamu miksun perään? :D haha ihana!

    VastaaPoista