maanantai 14. tammikuuta 2013

Hymyn täysi kalenteri

Taas on kulunut jonkin verran aikaa viimeisimmästä päivityksestä. Aika rientää :)

Tässä välissä ollaan ehditty treenailla perusjuttuja paljonkin, ja käydä mm. Kaivopuistossa nauttimassa ihanasta talvisäästä ja kahvista koiraystävällisessä Cafe Caruselissa, niin kivaa kun voi hurtan ottaa mukaan viikonloppuaamun kahvittelulle!
Hymyllä alkaa hitaasti mutta varmasti kalenteri täyttyä: tämän viikon torstaina vuorossa ensimmäiset rokotukset, jos vain töiden jälkeen ehdin, lähieläinlääkärillä rokotukset "tarjouksessa" torstaisin klo 10-12. Lauantaina vuorossa on myöskin ihka ensimmäiset pentutreffit, mikäli mukaan vielä mahdumme. Ja tärkeimpänä, tiistaina meillä alkaa pentukurssi! Jännittää, kun Hymy on sen verran vähän ollut kontaktissa muiden koirien kanssa, että mitä siitäkin tulee. Tai miten tuo supervilli, ylisosiaalinen otus toimii ihan uudessa tilanteessa, kun on niin paljon uusia tuttavuuksia. Onneksi peruskäskyt on jo aika hyvin hallinnassa (kotioloissa), Hymylle nimittäin istu, maahan, paikka ja tänne alkaa olla jo ihan peruskauraa ;) No okei, istu ja maahan on jo iiiihan tuuttu juttu, mutta tänne ja paikka on vasta harjotteluasteella - mutta hyvällä vauhdilla edetään.

Kunhan pentukurssi saadaan käytyä, olisi tavoitteena päästä kokeilemaan lentämistä, sukuloimaan pohjoiseen kun pitäisi mennä. Nellan kanssa tuli matkusteltua hyvinkin säännöllisesti lentokoneella, ja se oli oikeastaan aika helppoa ja sujuvaa, mutta Nella olikin aika konkari siinä. Tämä tyttö on sen verran enemmän sähikäinen, että saa nähdä osaako olla sen 1,5h aloillaan.
Tämän etapin jälkeen päästään toivottavasti käymään jonkinlainen jatkokurssi pentukursille, tai sitten toko-ja agilityalkeita. Näyttelykurssikin on pyörinyt mielessä, mutta pitää nyt katsella mihin aika ja rahat riittävät. Pitäisi nimittäin olla nenä kiinni kirjassa helmikuusta kesäkuun alkuun..


Hymy 11 viikkoa


Kahville menossa, (tyylikäs) villapaita päällä koska merenrannalla kävi kova tuuli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti