perjantai 25. tammikuuta 2013

Hymy 3kk

Tänään meidän Hymy täyttää 3 kuukautta. Wihii, alkaa jo ikä painaa.
Korkeutta löytyy 26-27cm, hyvin epämääräisen ja epävirallisen mittauksen tuloksena. Painoa oli viikko sitten rokotuksissa noin 2,5kg, varmaan nyt jo taas jonkin verran enemmän. Piimä, nappulat ja herkut maistuu :)
Tiistaina herkkuja menikin hyvä kourallinen ja vähän päälle. Pentukurssi alkoi, ja oli muuten superhauskaa! Iski kova into päästä tekemään Hymyn kanssa jo enemmän, ja katselinkin jo jatkoa meidän harrastusuralle, vaikka pentukurssiakin on vielä 2 kertaa jäljellä. Haaveissa pyörii niin pentuagi-kuin toko, tehotottelevaisuuskurssit sun muut. Katsotaan mikä sopii meille tän hetken tilanteeseen parhaiten, mutta jollekkin kurssille ehdottomasti jatketaan. Kohta kuitenkin loppuu täyspäivänen työ ja alkaa pääsykoelukeminen, joka vaikuttaa paljonkin siihen, mitä ehti ehdä ja mitä ei. Ja rahaahan tähän hommaan saisi palamaan vaikka kuinka..
Tulipahan tilattua viimein oma häkkikin autoon, maailman raivostuttavinta yrittää ilman sellaista matkustaa tämän neidin kanssa.
Ekalla kerralla harjoteltiin istumista, maahan menoa, keskittymisharjoituksia ja katsekontaktia. Kurssilla oli toinenkin shelttipentu, huomattavasti hiljaisempi kuin nopeasti turhautuva Hymy..
Hymy kuitenkin osasi jo hienosti mennä käskystä maahan ja istumaan, jopa vieraassa paikassa. Muutkin harjoitukset sujui suhteellisen hyvin, ja Hymy jaksoi hienosti keskittyä. Välillä leikittiin pieniä pätkiä, ja yhtäkkiä olikin jo ensimmäinen tunti tullut päätökseen. Aika meni tajuttoman nopeasti!
Pentukurssin lisäksi Hymy pääsi pentutreffeille 9 viikkoisen staffipennun kanssa. Staffi painoi jo 4 kiloa, vaikka kooltaan oli Hymyn mitoissa. Raskaalla rakenteellaan staffi jyräilikin järkyttynyttä Hymyä aluksi, ja meinattiinkin jo luovuttaa. Mamman pikkuinen katseli anovana "mennään jo pois", ja yritti hakea turvaa kaikkien jaloista. Loppujenlopuksi Hymy kuitenkin rohkaisi itsensä ja alkoi tylyttää pentukaveria ihan kunnolla, joka sitten kellistelikin selällään monet kerrat. Hauskaa niillä näytti olevan, leikki jatkui villinnä viimeiset 20 minuuttia :)


ps. Nyt on kunnon kameraan taas laturi!
PALLERO! <3 7 viikkoinen karvapallo :) aika kuluu kauheeta vauhtia..

Hömpän näkönen salaman takia <31 kommentti:

  1. mitää onks hymy kasvanu 6-7cm lisää siitä ko sillo tääl mitattii et se ois n. 20cm säältään?! huh se kasvaa kyl si nopeesti! :D

    VastaaPoista