torstai 28. maaliskuuta 2013

Paluu arkeen

Lomat on nyt lomailtu, tosin pääsiäinenhän se siellä jo odottelee. Hihii!

Palasin tiistaina Aasian reissulta, ja heti iltapäivällä pääsimmekin riemukkaan jälleennäkemisen jälkeen Hymyn kanssa agitreeneihin. Meidän ryhmän osalta nämä olivat vikat treenit, mutta meillä on 2 korvauskertaa, eli päästään vielä harjoittelemaan, mahtavaa!
Tällä kertaa treenattiin yksittäisiä esteitä, sai itse valita mitä halusi koiran kanssa harjoitella. Me alotettiin Hymyn kanssa pussilla, koska sitä ei olla koskaan vielä kokeiltu.
Aluksi Hymy otti epäilevän asenteen, 'miten ihmeessä tuonne oikeen edes mennään?' se tuntui miettivän. Namikuppi on kuitenkin hyvin jäänyt tytölle mieleen, ja kun ohjaaja hieman raotti pussin reunaa niin että kuppi näkyi, tyttö lähti sinne kyllä ihan täysillä!
Tehtiin toistoja, ja yhä alempana pidettiin pussin reunaa, rohkeasti sinne mentiin mutta sen ollessa kokonaan maassa tuli pupu pöksyyn. Annettakoon se anteeksi, varmasti tuntuu melko raskaalta selän päällä näin pienelle painava 'pressu'. Ainakin harjoiteltavaa riittää senkin osalta :)
Toisena esteenä harjoiteltiin keppejä, jotka myös vähän jännitti. Namikuppi oli taas loistava motivaattori, ja kun Hymy taas muisti keppien idean, alkoi ne sujua mallikkaasti! Kanaverkko ohjaamassa koiraa on vaan vähän vaikea, kun Hymy välillä meinas sitä päin juosta ku vauhti lisääntyi. Vaikeinta tuntuu olevan koiran ohjaaminen keppien 'sisään'.

Nyt sitten koitetaan kotosalla harjotella edelleen valssausta ja takaajättöä, sekä olis kiva kotitekoset kepit jotenki keksiä. Vinkkejä, anyone?
Toinen juttu mitä ohjaaja suositteli harjoittelemaan oli Hymyn ryömittämistä esimerkiksi vilttien ali - voisi auttaa pussin suorittamisessa kun se tottuisi että selän päälle tulee jotain painoa.
Päätin myös, että en ilmoita Hymyä erkkariin, voi olla että ekat juoksut tekee tuloa juuri niiden aikoihin, ja muutenkin, ihan liian jännää! Mätsäreihin sen sijaan ajateltiin tähdätä huhtikuun alussa, ja seisomista ollaankin juuri harjoiteltu, se näyttäisi sujuvan Hymyltä oikein kivasti.


JA! Lopuksi, hurraahuudot, lilliputtisheltti kasvaa! Taas hyvin epämääräisten mittailujen kautta selvisi että korkeutta on tullut n. 4cm lisää viime mittauksesta, eli säkä on 31cm tällä hetkellä. Pikkuinenha tuo vielä on, mutta ainakin vähäsen kasvanut,ennen reissua tuntui ettei mitään kehitystä tapahdu.


auringonpaisteesta nauttimassa

1 kommentti:

  1. tiukille menee mut ainaki voidaan jo olla aika varmoja hymyn olevan zaraa isompi aikuisenakin ;) Zara oli muutenki pentueen se keskikokonen, voisin veikata sen sään olevan aikuisena joku 25-26cm jos yhtään osaan arvioida :P

    VastaaPoista