tiistai 12. maaliskuuta 2013

Valssausta

Agility on vienyt mun, ja ilmeisesti myös Hymyn sydämen. Häntä alkaa heilua Malminkartanon hallille saapuessa ja omistajaaki alkaa aina innostamaan.

Tänään oli meiän tokat treenit, harjoiteltiin valssausta ja takaajättöä, sekä tehtiin 5 esteen rataa! Aluksi mielessä kävi, että ei tuu onnistumaan. Väärässä olin, meni kyllä niin nappiin suoritukset, en vois ylpeempi olla tosta pikkupörriäisestä :)

Valssaus alko menee jo ihan kivasti, takaajättöä harjoteltiin vähän vähemmän. Jäi siis kotiläksyksi paljon harjoiteltavaa, etenkin se yksinkertainen perustaito PAIKALLAOLO. Oonpas laiskasti harjotellut sitä Hymyn kanssa näin jälkeenpäin miettien. Pöhh.

Rata meillä meni niin, että eka oli 2 estettä aika suorassa linjassa, ja koiran tullessa toiselta esteeltä piti valssata, ohjata koira putkeen (täyspitkä!)ja putken jälkeen vielä 2 suorassa linjassa olevaa estettä takaajätöllä. Harjoteltiin tää osissa, ja sit mentiin kokonaista rataa. Hymy tärisi innosta kun ootti lähtölupaa, ja meni aivan tajuttoman lujaa! Hämmästyin siitä vauhdista koska sain todella juosta Hymyn kanssa, miltei perässä.
Treeniaikaa vähän söi koirakko, jonka koiraosapuoli karkaili eikä antanut kiinni, edes jahtaamalla (yllätys).. Mutta muuten oli älyttömän kivaa, voikun sais käydä treeneissä useammin!

Nyt jää ens kerran treenit väliin, mä suuntan Kiinaan ja Hymy jää kaverille hoitoon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti