torstai 11. huhtikuuta 2013

Keppejä!


Pitäisi lukea, mutta pakko välillä päästä kirjottelemaan muutakin kuin tylsiä muistiinpanoja!
Käytiin korvaustunnilla pentuagilityssä, tunnilla harjoiteltiin keppejä, ja itsenäisesti sai treenata putkea ja muuria. Paikalla oli myös samalla pentukurssilla ollut shelttipentu Minni, todella söpö tapaus! Olisipa tajunnut kuvan ottaa kun tytöt nökötti yhdessä sohvalla odottelemassa vuoroaan, turvassa isommilta koirilta jotka olisi niin kovasti pikkuisten kanssa halunnut leikkiä. Sheltit on vaan niin söpöjä <3

Hymyllä alkaa kepit luonnistua jo itsevarmemmin. Edelleen siis harjoiteltiin niin että kanaverkko on siinä ohjaamassa, ja agia aloittaessa Hymyllähän oli sen kanssa vähän vaikeuksia. Kun se näki namikupin, tyyppi läht ryntäämään täysiä eteenpäin, ja niinhän siinä tuli muutamaan otteeseen törmäys verkon kanssa. Onneksi ei traumoja jäänyt!
Nyt se tosiaan itse kipitteli ne aika kivasti, vähän varoen vielä mutta kuitenkin sulavasti eikä törmäillyt, ja vauhtiakin lisäsi kerta kerralla enemmän.
Nyt kun sais sen vaan itse hakeutumaan enemmän sinne keppien sisäänmenoon, nyt se tuntuu siinä alussa vähän haahuilevan (ohjaan varmaan epävarmasti/huonosti), niin jos sitä saatais parannettua!

Itsenäinen harjottelu oli SUPERhauskaa, tehtiin eka pari kertaa putkea ja muuria erikseen, ja ihmetyksekseni sain huomata että Hymy osaa paikka-käskyn jo aika hyvin. Jaksoi odottaa, innosta täristen esteiden käskyjä. Ihana :). Sitten yhdistin meille huimasti radan näistä kahdesta esteestä, eka niin että muuri ja putki ja sitte toisinpäin. Vähän epäkäytännöllinen rata siinä tuli esteiden sijaintien takia, mutta Hymy veti täysiä ja just oikein. Kova hinku olis jo pidempää rataa taas päästä kokeilemaan, se 5 estettä oli aika ideaali, ja hauska.

Enään yksi korvaustunti meillä jäljellä, tämä tarkoittaa sitä että varmaan tulee pieni tauko treeneihin, kun tuntuu ettei taskunpohjalta löydy hirveesti ylimääräistä mihinkään. Jokin jatkuva agiryhmä, tai ees muutaman kerran kurssi olisi aika unelma, mutta pitää siirtää lähemmäs kesää. Onneksi kotonakin voi harjotella itsenäisesti paljon! Ja mukavasti saa ajan kulumaan vaikka mätsäreissä joita alkaa varmasti pikkuhiljaa olemaan enemmän ja enemmän ;)

PS. Hyviä agilitytreenipaikkoja/kouluja tms saa vinkata! Ei nykyisessäkään mitään vikaa oo
mutta asioihin on hyvä olla perspektiiviä joka suunnasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti