perjantai 27. kesäkuuta 2014

Migrants

Me varmaankin muutetaan syksyllä Hymyn kanssa. Vähän vielä auki että minne, mutta todennäköisesti kuitenkin pk-seudulta pois. Tähän mennessä yliopistopaikka auennut Rovaniemeltä ja Joensuusta, ja varasijoilta jonkinmoinen mahdollisuus päästä Turkuun tai Jyväskylään. Jos pitäisi veikkailla niin uskoisin meidän päätyvän Joensuuhun, mutta hyvänä kakkosena on Jyväskylä.


Hymyn selkä on ollut aika ok. Tai siis tosi ok, ei ole kipuillut yhtään. On leikkinyt ja riehunut ja ulkoillut, ulkoillaan edelleen ilman hihnaa koska hihna aiheuttaa Hymyssä inho ja ahdistusreaktion, yhdistää sen jotenkin kipuun. Ilman hihnaa kävellään aika "pitkiäkin" kävelyitä. Mutta kuitenkin, tyttö on hyvässä kunnossa ja tästä on suunta vain ylöspäin. Rallytoko pyörii mielessä, mutta saapa nähdä millaiset harrastusmahdollisuudet esim. Joensuusta löytyy :D

Raakaruokinta alkaa asettua uomiinsa meillä. Maha toimii hienosti ja ruoka maistuu, jopa kasvikset kunhan ne sekoittaa hyvin ruuan joukkoon. Luut on tällä hetkellä vain jauheen muodossa lihoissa, eli vielä ei ole Hymy päässyt oikeiden luiden kimppuun.

Pitäisi varata Hymylle aika fysioterapeutille. Ei vaan ole ehtinyt, aikamoista pyöritystä säätää kahden koiran kanssa jotka ei samassa taloudessa voi asua. Ja muutenkin, koko kesä mennyt ihan ohi! No onneksi sitä on vielä jäljellä. 

pusutteluu simmut kii, herkkää!

Mä haluisin Hymylle kaverin. Harmi vaan että pitkä kesälomailu ja tuleva opiskelu ei oikein kasvata koirarahastoa kovin reippaalla tahdilla, mutta ehkä sitten ensi vuonna.

Olis myös kiva kuvailla Hymyä joskus ihan oikeellaki kameralla. Aina se vaan tuntuu jotenkin jäävän, pitää ottaa ryhtiliike tässä asiassa nyt!
Mä lähden aamulla minilomalle Lontooseen, täytyy varmaan perinteen mukaisesti etsiytyä sielläkin johonkin petshoppiin! :D


vihdoinkin ikioma pupu suurensuurelle pupufanille

2 kommenttia:

  1. Rallytokoa ajatellen täällä Joensuussa on suoraan sanottuna surkeat harrastusmahdollisuudet tällä hetkellä, mutta itsenäisesti treenaavia pienempiä porukoita (kuten meidän poppoo :D ) kyllä löytyy. Joensuun Agilityurheilijoilla on välillä rallykursseja, mutta itse en ainakaan saanut sieltä irti oikeastaan mitään ja paremmin ollaan edistytty itsenäisesti treenaamalla. Mikäli tänne muutatte, niin tervetuloa porukkaan treenaamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Hei jee, kiitos vastauksesta! :D Googlettamalla löysinkin jotain juuri agiurheilijoiden rallykursseja, mutta tosiaan aika köyhältä vaikutti tarjonta. Mutta hyvä tietää että muita harrastajia kuitenkin löytyy, ihan loistavaa, jos nyt sinne päädytään muuttamaan :)

    VastaaPoista