torstai 3. heinäkuuta 2014

Miss USA

Alkuviikosta kävin tekemässä pikaisen pyrähdyksen New Yorkissa. Pakko oli vähän googletella millaisia eläinkauppoja sieltä löytyy, kun en aiemmilla Nykin visiiteillä ole yhtäkään nähnyt. Nytkään en ehtinyt kuin yhdessä pikkuruisessa käydä, mutta olihan se nähtävyys! Harmittamaan jäi etten muutamassa muussakin kiinnostavassa ehtinyt käydä. 


Canine Styles oli pieni, nätisti somistettu kauppa jonka takahuoneesta löytyi myös koirien 'kauneushoitola'. Vaatteita löytyi tietenkin, mutta sen lisäksi hienoja pantoja, valjaita, sänkyjä ja tietenkin design-kantolaukkuja pikkukoirille. Herkkuja, koiratuoksuja ja tietenkin kakkapusseja kaikilla mahdollisilla kuoseilla. Hand-made koirankeksejä ja timanttikaulakoruja koirille ja omistajille, tietenkin hyvin yhteen mätsäävät!


                'Lifestyle for dogs' :DMukaan tarttuikin jotain pientä, mutta siitä ei sen enempää, koska nämä pienet, hieman kieli poskella, tehdyt ostokset saavatkin luvan olla arvonnassa yksi palkinnoista!
 Ai missä arvonnassa? Katselin että 10 000 katselun raja alkaa lähenemään, joten kunhan se kymppi sieltä saavutetaan niin pitäähän sen kunniaksi arvonta pitää! Pysykäähän kuulolla. Ja hyvää juhannusta! 


Ja hei, jos ketään kiinnostaa kaunis, kiltti ja puhdasrotuinen 2v sakemanninarttu niin ottakaahan yhteyttä. Kokemusta omaava ja aktiivinen koti etsinnässä!

2 kommenttia:

  1. Ihan kamalia nuo USA-puvut, anteeksi nyt vain :''D Näen mielessäni julkkiksen chihuahuansa kera.. Vai toitko Hymylle tuliaiseksi yhden? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, olen täysin samaa mieltä! En ymmärrä miten kukaan kehtaisi tosissaan pukea koiraansa tuollaiseen. Mukaan ei tosiaan lähtenyt tuollaista, tai muutakaan vaatetta :'D Sopisi tosiaan julkkiksen tyyliin joka kantaa pientä koiraansa mukana jossain Guccin tms. laukussa joka paikkaan..

      Poista