torstai 3. heinäkuuta 2014

London

Lontoosta kotiuduttu, ja kotona odotti ihana pikkuinen karvapallo. Voi että miten pieneltä Hymy aina näyttää kun tulee reissusta kotiin, etenkin nyt se on niin pentumaisen näköinen nyrhityllä turkillaan. Superonnellinen ja oma riehakas itsensä. Ja kävellyt reippaasti, ollut jopa 40min lenkillä kuulemma.No, lenkistä en tiedä voiko puhua, Hymy nuuskutteli vapaana menemään vanhoja reittejä, pitkästä aikaa tuttujen huudien tuoksut haistellen ja tietysti vähän merkkaillen, ja Miksu käveli perässä. Verkkainen tahti, mutta jonkinlainen lenkki kuitenkin ;)


Lontoossa päästiin ihmettelemään vähän koiramaailmaakin. Tai sitä tavaramaailmaa lähinnä. Koiria ei niinkään näkynyt, paitsi Hampstead heathin puistossa ja "kukkulalla". Siellä niitä olikin sitten aivan valtavasti, kaikki vapaana ja sulassa sovussa keskenään, rähisijöitä tai räkyttäjiä ei näkynyt yhtäkään. Rotujen kirjo oli monipuolista, keeshondista chihuun. Yhtäkään shelttiä ei kyllä tullut vastaan, höh!

taas näitä vaatteita... @ mutz nutz

Hinnat on Lontossa melko korkeat kaiken suhteen, ja näin oli myös koiratarvikkeissa. Osuimme vielä ekstrahintaviin liikkeisiin, tai oikeastaan käväistiin vain yhdessä liikkeessä ja toinen olikin Harrodsin koiraosasto..


Harrods

Liikkeestä löytyi kaikki perusjutut, mutta hinnat tuplana Suomeen verrattuna. Samoja nameja ja herkkuja, ja tietenkin sitten vaatehylly erikseen. Täynnä mitä 'ihanempia' luomuksia. Puettuja koiria ei silti onneksi katukuvassa näkynyt, paitsi yksi kukkamekontyyppisessä asussa, eli pisteet siitä! En kestä koiria farkkushortseissa, lippikset päässä ja jotkut tyylillä "Good girl gone bad" bodyt/t-paidat päällä, ihan k a r s e e t a. 


 

Harrods olikin oikeasti aikamoinen nähtävyys. Osasto oli todella tyylikäs, elegantisti sisustettu ja se kaikki tavara.. Shampoota löytyi, mutta sen lisäksi esimerkiksi koirien hajuvettä huokeaan 44 punnan hintaan (58€), great. Orgaanisia koiranherkkuja, tyylikkäitä toppatakkeja (170€, chihun koko), leluja ja petejä. Tyylikkäitä pantoja ja hihnoja, niilläkin taisi hintaa olla suurinpiirtein 100 euron kieppeillä.
Eli jos omaat paljon ylimääräistä rahaa, jonka haluat tuhlata koiraasi, suosittelen tätä paikkaa. Överihintaiset luomunamit, kivat pannat ja lelut odottelee siellä, sekä tietenkin kaikki muu superturhuus, kuten vaikka se hajuvesi koiralle..

Ps. Sivun katseluita taitaa olla nyt 9400 kieppeillä. Kymppitonnin raja lähenee ;)!


1 kommentti:

  1. Vitsit jäi nii harmittaan ton namipussin pussukka!! Hitot niistä nameista mutta se PUSSUKKA!!! ääää :D ihana.

    VastaaPoista