torstai 10. heinäkuuta 2014

Oii, onkse IHAN pentu?

Tuota kysymystä ollaan kuultu tässä viikon sisään tooodella monta kertaa, ehkä jopa joka päivä. Edelleenkin vähän hämärää mitä tuo "ihan pentu" tarkoittaa, mutta varmaan pientä/nuorta pentua? Ei se nyt IHAN pennulta, tai edes pennulta mun silmään näytä. Variksenpelättimeltä, puimurista läpi menneeltä, kuivausrummussa pyörineeltä ja ehkä vähän kapiselta ketulta joo, mutta ei pennulta.

Hymyllä on siis turkki aikalailla veks tällä hetkellä. Hassun näkönen se on, ja selvästi vaatii totuttelua ennen kuin oma silmä tohon tottuu. Mutta, Hymyn olo tässä kuumuudessa on helpottunut silminnähtävästi. Paljon energisempi ja touhukkaampi koira (nojoo, ainahan se on, mutta nyt kuuma ilmakaan ei lannista),  ei tule niin nopeasti kuuma, ja kyllä sen Hymystä näkee että olo on kevyt.

Tällä hetkellä kehuja on tullut muutama, "oi kuinka ihana turkki, tosi sporttisen näköinen, tollasella turkilla voisin ottaa tommosen!", ja sitten ääripää siitä kuinka naapuri, puolivitsillä ? , sanoi menettävänsä yöunet ja voivotteli Hymylle että mitä se raukka onkaan joutunut kokemaan. 


kepinvetoa


Onhan se paljon kauniimpi pitkällä turkilla. Ja olihan se oikeasti todella sääli leikata se turkki - oli nimittäin ihanan kiiltävä, hyväkuntoinen ja oikeasti kunnon musta. Mutta kauneus on nyt tässä se toissijainen juttu, kun koira kuumana päivänä oli aivan läkähtymässä, ja olo oli selvästi aika tukala. Ja turkki kasvaa takaisin, en tiedä tuleeko yhtä hienona kuin ennen, mutta kasvaapa kuitenkin. 


uuden turkin peilailua :D

Mietn pitkään kehtaako tänne pistää kuvaa siitä. Mutta pistän nyt kuitenki, toivottavasti ei aiheuta liian suurta järkytystä, jos täältä löytyy paljon henkeen ja vereen runsasta turkkia all year long- kannattavia lukijoita. Uskon edelleen vahvasti että tämä on myös todella yksilöllistä, jotkut koirat pärjää hyvin sen turkin kanssa, ja toiset taas kärsivät turkin kanssa kuumuudesta reilusti enemmän. Ja omien kokemusteni perusteella olen saanut huomata että Hymy kuuluu jälkimmäiseen ryhmään!

naku mutta onnellinen <3

Nauttikaahan kesäisistä säistä, kera aurinkorasvan, terveisin itsensä eilen kunnolla polttanut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti