torstai 11. joulukuuta 2014

Kirje joulupukille

Jouluun on alle kaksi viikkoa. Miten voi olla mahdollista?! Jyväskylässä tuprutti taas eilen lunta, ja tänään se hävisi. Se siitä joulufiiliksestä.
Allekirjoittaneella alkaa l o m a huomenna ! Superstressaavat viimeiset viikot, deadlineja toisen perään ja vietävästi hommaa. Huomenna vielä yksi tentti rämmittävä läpi (ilmottauduin jo uusintaan), sitten otamme Hymyn kanssa junan alle ja suuntaamme pääkaupunkiseudulle. Jouluksi tosin palaamme tänne Keski-Suomeen :)

Paljon en ole (onneksi) ehtinyt mitään nettikauppoja selailla, mutta nyt kun joululahjoja pitäisi miettiä niin pakko se oli vilkaista. Tälläisiä juttuja Hymy (minä) mielellään ottaisi vastaan joulupukilta. Harmi vain, että aiempinakaan vuosina lahjat ei Hymylle ole mystisesltä pukilta tullut. Sängyn sentään saimme, ja nyt olisi tarve toiselle koska joululahjasänky on hieman liian iso "omaan koloonsa" täällä Jyväskylän kämpässä, ja Espoon kodista sänky puuttuu kokonaan..
Remedium on siinä siksi, että olisi kivaa päästä fyssarille, joko Remediumiin tai Animagille täällä. Vielä kivempaa olisi jos joulupukki sen maksaisi.. Taitaa kyllä kuitenkin mennä omasta taskusta ;)
Aktivointilelut olisi myös todella jees, ehdottomasti tarvitaan. Ehkäpä se on minun joululahjani itselleni ja Hymylle..kuvat napattu Mustin & Mirrin sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti