maanantai 18. helmikuuta 2013

Tylsä omistaja.


Hymyllä on ihan tylsä omistaja. Se vaan lukee päivät pitkät, kaikenlisäksi kirjastossa! Pikkusheltti joutuu olemaan pitkää päivää yksin, vailla järkevää tekemistä tai aivotoiminnan ylimääräistä haastamaista. Plääh!

Tämän kevään teema tuli esiin lyhykäisyydessään. Pääsykoeluvut syövät järjettömän määrän päivästä,  ja iltaisin kun tämä tylsä tyyppi tulee kotiin, on vastassa hyyyyviiiiin energinen sheltti.
Ihanaa onkin pitkän istumisen jälkeen lähteä tuon Hymyksi kutsutun raketin kanssa pitkälle metsälenkille, missä tyttö saa juosta vapaana minkä kintuistaan pääsee, ja harjoittelee samalla huomaamattaan luoksetuloa ja sivullemenoa.
Ei se nyt mitään järjettömiä aikoja yksin joudu olemaan, aikatauluista riippuen 5-8h päivässä. Mutta pitkältä se silti tuntuu, varmaan meistä molemmista!
Onneksi ensi viikolla alkaa pentuagility, päästään taas tekemisen makuun :) Tänään ennen poistumistani -ah niin ihanaan- kirjastoon, harjoiteltiin kierimistä (joka menee jo kivasti, käsky vaan pitää saada mukaan!) ja seisomista, kuin oikea näyttelysheltti. Kivasti meni sekin, Hymy on alkanut oivaltaa että seiso-käsky ei todellakaan tarkoita istumista. Mielessä pyöri taas erkkari, mutta harkitsen edelleen..

Muutoin ei tänne mitään ihmeellistä. Odotellaan kovasti treenien alkamista, ja sitä ennen yritän harjoitella näitä pikkujuttuja Hymyn kanssa niin paljon kuin kerkeän (eli en siis kovin paljoa..)
Ajankohtaista alkaa olla myös se, minne Hymy menee hoitoon 10 päivän Kiinan reissuni ajaksi. Ottajia tuntuisi olevan melko paljon, pitää nyt vaan katsella kenen aikatauluihin tälläinen tasmanian pussipaholainen sopisi parhaiten! :D
Torstaina Hymy meneekin ensimmäistä kertaa muualle hoitoon kuin äidilleni, tosin vain aamupäiväksi, mutta jännittää itse kullekin kuitenkin! Tässä taitaa olla tällä kertaa hyvin yleispätevä päivitys kuulumisistamme, jonka voisi tiivistää; ei kuulu juuri mitään ihmeellistä. vielä! ;)


terkkuja lukijoille! t. Hymy1 kommentti: