lauantai 1. kesäkuuta 2013

Koiran elämää

Hymyllä on ollut mahtava kesän alku. Ulkoiltu ollaan vaikka kuinka paljon, kepin ja pallon perässä on saanu juosta niin paljon kuin vaan jaksaa, ja tänään Hymy pääsi ensimmäistä kertaa elämässään uimaan! Haukilahden koiraranta kutsui töiden jälkeen, kuuma päivä ja aurinkoinen ranta, sekä vilpoisa vesi oli aika loistava yhdistelmä. Varoen mutta kuitenkin suhteellisen itsevarmasti Hymy käveli mun perässä mereen - ja shelttimäisellä varovaisuudella hän tietenkin muisti polskia pontevasti tassuilla  jo muutamia metrejä etukäteen, ennenkuin oikeasti joutui uimaan.
Uiminen ei selvästi ollut Hymyn lempipuuhaa, muttei inhokkiakaan. Rannalla pääsi kaikenlisäksi tapaamaan muita koiria, vaikkakin yksi innokas uros meinasi vähän latistaa Hymyn tunnelmat. Olisikohan juoksut tulossa vihdoin?!

Toinen kiva juttu on ollut leikkikaveri. Kaverin pikkuinen kleinityttö Zara (Zaran blogi) tuli käymään meillä leikkitreffien muodossa, ja hauskaa näytti tytöillä olevan! Kuvat kertovat taas enemmän kuin sanat, ja niitä tulikin räpsittyä muutamia, kerrankin järkkärillä! ;)


lutuinen pieni Zara<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti