sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Match Show vol.2

Tänään lähettiin aika extempore Tuomarinkartanon vinttikoirakeskukseen mätsäreihin.
Ilma oli melko täydellinen, pilvetön taivas ja tosi lämmin! Tietenkin hieman ongelmallista tuollaisen turkikkaan kanssa, mutta ihan hyvin näytti Hymy kuumuutta kestävän. Piti vain muistaa tarpeeksi juottaa, välillä vähän viilentää kastelemalla koiraa ja häkki oli mukavan varjoisa soppi siinä olevien "suojien" vuoksi.
Verrattuna meidän ekoihin mätsäreihin, tänään meni ehdottomasti paremmin. Hymy jaksoi seistä kauempia aikoja paikoillaan, eikä tarjonnut istumista kuin muutaman kerran. Pöydälläkin se oli paljon reippaammin, ilmeisesti viimeksi pelotti se korkeus, nyt ei tuntunut olevan kovinkaan moksiskaan vaikka uusi tilanne se on Hymylle edelleen, mutta harjoittelua, harjoittelua! Onneksi itse tuomaria Hymy ei jännitä, on sen verran rohkea tyttö.
Nurmikko oli melko pitkää, ja tuollainen pikkusheltti kyllä upposi sinne mukavasti, ei meidän (eikä monien muiden) liikkeet päässyt kovin hyvin esiin.
Mutta oli taas tosi kiva päivä, ihana ilma, kiva tunnelma ja Hymylläkin oli selvästi hauskaa uusia tuttavuuksia tavatessa. Tulokseksihan saimme siis punaisen nauhan, mutta ei sen kummoisempaa menestystä. Lisättäköön vielä se, että Hymy taisi olla mätsäreiden ainut sheltti joka sen punaisen nauhan sai, haha ;D

ps. Kiitos kuvaajamme, Laura! ;)


olen niiiiin söpö!

ja osaan seistä pöydällä, ainakin jos ottaa kuvan oikealla hetkellä..osaan myös seisoa maassa nätisti, ainakin jos näen namin kokoajan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti