perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hymy the Brave

Yritin tämän tekstin kirjoittaa jo juhannuksen aikaan, mutta kiitos blogger appsin teksti katosi jonnekin! Höh.
Toivottavasti itse kullakin oli kuitenkin mainio juhannus ja säät suosi!

Meillä on kesä mennyt mukavasti, treenattu ei olla kyllä juuri mitään, ehkä sitten kesän lopussa päästäis taas agitreeneihin palaamaan :)
Hymy on kyllä saanut tehdä vähän kaikkea, kaikista eniten ulkoilla! Ja olla autossa, 2 viikon sisään tuli ajettua 4x 350km ajoa koira kyydissä, mutta hyvin ne meni, Hymy vain nukkui megalomaanisessa häkissään :)
Matkailu on kannattanut, sillä Hymy on päässyt metsään seikkailemaan, saunomaan, juoksemaan itsensä väsyksiin, pelaamaan jalkapalloa ja veneilemään moottoriveneellä! Ja uimaan tietty, hakemaan keppiä ja palloa merestä. 

Otsikko juontaa juurensa siitä, kun ollaan saatu ihmetellä Hymyn rohkeutta ja reippautta. Hän on niin ihmisrakas ja menee rohkeasti uusiin tilanteisiin, eikä hätkähtele turhia. Juhannuksena mökkeillessä sukulaispojat innostuivat ampumaan ilmapistoolilla, ja ihan oikealla pistoolilla. Jo pelkkä ilmapistoolin ääni saa sukulaisten hirvikoiran hätkähtelemään ja stressaamaan, mutta Hymy ei hätkähtänyt edes pistoolin järkyttävää metakkaa. Tämä tyttö nuuski ympäristöä rauhassa, samalla kun turvallisen välimatkan päässä pojat ampuivat. Melkein itse hätkähtelin kovasta metelistä, Hymy tyytyi välillä katselemaan mitä kauempana tapahtui mutta ei muuten reagoinut siihen mitenkään, aivan kuin kuuro olisi. superrohkea tapaus, pitänee viedä luonnetestin joskus!

Nyt tuli kerralla taas monen viikon päivittelyt, kaiken tämän voisi summata siten, että mitään ihmeellistä ei olla tehty. Paitsi kerran treenattu tee-se-itse-agiradalla! :D Ja ostettu uus TOSI hieno hihna!
 Tavoitteena käydä taas jossain match showssa pyörähtämässä kunhan ehditään, ja uida ja treffata kaverihauvoja! Kesästä nauttimista siis :)

         terdellä on käyty!

               jalkapalloa pelattu ;)

    piilotettu ruisleipää mamman 
    matkalaukkuun

 
          veneily, check!

    makoisat unet ulkoilun jälkeen, check x 
    250 kertaa

       uusi yyberhieno hihnakin vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti