torstai 28. elokuuta 2014

niisk niisk

Viimeinen päivitys vähään aikaan (ehkä). Tällä hetkellä päällä aivan karsea flunssa, ja sairaslomaa tulikin viimeisiksi työpäiviksi.. No hyvähän se on sairastaa nyt, ennenkuin lähtee Jyväskylään.

Ekat pari viikko Jyväskylässä tulee olemaan varmasti melko intensiivistä, luennot alkavat melkein heti, ja sen lisäksi kaikenmaailman opiskelijaelämän rientoja. Eli kiireiset pari viikkoa tiedossa, ja jotta ihan liian helpoksi ei menisi, varasin Hymylle fyssariajan Jyväskylästä. 11.9 mennään Hannele Kerkelän vastaanotolle vähän katsomaan mikä on selän & koko koiran tilanne ja mitä sille voi tehdä. Jänskää, mutta myös mahtavaa vihdoin päästä fyssarille. Ehkä sitten päästään pikkuhiljaa hyödyntämään meidän täydellisiä lenkkeilymaastoja!
Muuta ilmoitusluontoista mulla ei tainnutkaan olla. Hymyä tylsistyttää, kun mamma vaan nukkuu ja niistää nenää, eikä yhtään leiki. Mainitsinko jo (ehkä noin sata kertaa), että jännittää?


Loppupiristykseksi voin näyttää teille milloin sheltti on ilmiselvästi kauneimmillaan. Oon nauranut näille kuville vedet silmissä, kiitos kuvista Pauliinalle! Ja Hymyhän siis tykkää uimisesta. Se ei jotenkin välity näistä kuvista..

tämä on etenkin naurattanut, vitsi mikä ruipelo :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti