maanantai 25. elokuuta 2014

On the road

 Tässä viime päiviä kuvina! Lauantaina ajettiin aamusta Jyväskylään, ja illaksi kotiin. Mulla käynnistyi tänään viimeinen työviikko, ja sunnuntaina meistä tuleekin sitten Hymyn kanssa jyväskyläläisiä. Meidät voi bongata siis siitä eteenpäin Jyväskylän huudeilta, mutta melko usein viikonloppuisin tullaan varmaankin Espooseen. Pikkusen jännittää, muutto, Hymyn sopeutuminen uuteen kotiin, koiran kanssa eläminen yksin, kun on ollut niin helppoa esim. mennä töistä suoraan jonnekkin, kun tietää että Hymyllä on seuraa ja käytetty ulkona! Ja tietty opiskelut, ja kuinka paljon ne vaativat. Olen yrittänyt vähän bongailla myös hyvää fysioterapeuttia Jyväskylästä. Ja keksiä jotain harrastusta. Tänään muisteltiin vähän seuraamista ja sivullemenoa, sekä paikallaoloa, ja katselin agivideoita.. Olispa kivaaaaaa!
      
selfie Carusellissa

Lintubongari naamioituu ja vaanii

vaanija


uudessa kodissa Viitaniemessä :)

vielä viimeiset naapuristalkkaukset Espoossa


syksyfiilistelyä lenkillä


märkää ja pimeetä, mutta myös nättejä värejä luonnossa!


2 kommenttia:

  1. Oii ihana peili !! Siis onks toi joku uus vai mistä? :D Hitsit en oo vielkää päättäny pitäskö mun käydä ostaan Jyskistä se peili, jatkaa käytettyjen Ikea-peilien ostamista tai joidenkin vastaavanlaisten...! On täs tietty viel reilu kuukausi aikaa ettiäkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi peili on kyl ihan supermagee, aika samantyyppinen ku se Jyskin! Sain sen Niinalta, varastossa pyöriny vaan niillä.. !

      Poista