tiistai 21. lokakuuta 2014

Back in business

Pieni hiljaisuus taas ollut, syynä koulukiireet ja meikäläisen pieni lomareissu Aasiaan josta eilenaamulla palasin kotiin. Hymy vietti reilu viikon Espoossa Miksun ja äidin hoivissa, ja täällä odottikin tyytyväinen pieni sheltti. Tänään lähdetään ajelemaan takaisin Jyväskylään, tosin viikonlopuksi taas takaisin tänne. Huh, aikamoista edestakas ajelua :) Nyt pitäisi marraskuulle saada varattua fyssariaika Hymylle taas. Uskomatonta että lokakuuta on enää puolitoistaviikkoa jäljellä! Vastahan oli lokakuun alku...

Singaporen tuliaisia, burp!

Muuta ihmeellistä ei ole. Jyväskylässä olisi marraskuun ekana viikonloppuna pari match showta, mutta voi olla ettei sillon olla paikalla. Olisi ollut ihan hauska päästä tekemään jotain erilaista vaihteen vuoksi! Ensi viikolla olisi myös muutamat epikset, joita olisi hauska mennä vilkuilemaan. Jospa sitä ehtisi. Lentokoneessa suru puserossa katselin meidän vanhoja agivideoita. Oltiinpa me niin taitavia (aloittelijoiksi), ja Hymy kyllä tykkäsi lajista. Niinkuin omistajansakin.. nyyh.


ihana pikku märkäkirsu, tätä oli jo ikävä <3

Olen myös ottanut yhteyttä paikalliseen kaverikoiratoimintaan, ja ehkäpä jossain vaiheessa mennään tutustumaan porukkaan ja katsotaan olisiko Hymyssä ainesta siihen. Jännittävää ja kivaa, olisi mahtavaa päästä Hymyn kanssa ilahduttamaan ihmisiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti