tiistai 30. syyskuuta 2014

Using brains


valmiina hommiin.Koska pelkät pitkät lenkit ja pallon perässä juokseminen ei riitä tälle pikku lammaskoiralle, aivojumppailimme hieman tänään. Tätä pitäisi tehdä niiiin paljon useammin, jospa nyt saisi ryhtiliikkeen tehtyä tässä asiassa?

Nyt vain sheippailtiin ilman kummempia tavoitteita, paremman puutteessa keksin tuon korin ja halusin että Hymy nousee etutassujen varaan sen päälle. Voi että sitä iloa mikä tuosta koirasta paistoi kun se tajusi mitä tehdään kun pilkoin herkkupaloja valmiiksi. Into piukeana se haki katsekontaktia, tutkaili koria ja mietti mitä temppuja tarjoaisi. Kun katsekontakti ei toiminut, alkoi korin tökkiminen kuonolla, ja aina joka yrityksen jälkeen Hymy muisti tarkistaa minulta "no oliko tämä nyt oikein?".

Aika pian se hoksasi laittaa yhden tassun korin päälle, ja siitä ei ollutkaan pitkä matka toiseen tassuun. Loppujen lopuksi Hymy tarjosi monta kertaa tassuja korin päälle oikein, fiksu tyttö <3 En ole oikein keksinyt mitä temppuja/juttuja alkaisin sille opettamaan, niin otetaan tämä vaikka lämmittelystä. Pitää mietiskellä jokin pidempiaikainen temppuprojekti, jonka parissa pähkäillä.
Jos sinulla on jotain mahtavia temppuideoita, saa vinkkailla, KIITOS ;)!


Saisko tällä katsekontaktilla namia?

Entäs näin?Namia?


2 kommenttia:

  1. Etutassut korinpäällä ja koira kiertää koria niin, että etutassut pysyy korinpäällä. :) toivottavasti tajusit.
    Toinen olisi takatassut korinpäälle.

    VastaaPoista
  2. Voi miten huikeeta, huippu-Hymystin ! Ihana tuo tassu korin päällä, on se fiksu neito..

    VastaaPoista