maanantai 9. syyskuuta 2013

Agitreenit

Lauantaina meillä oli tosiaan piiitkän tauon jälkeen ekat agitreenit. Meidän jatkokurssilla on lisäksemme 2 tanskandoggia, yksi tanskandoggimix ja joku pystykorvan oloinen. Hymy on siis erityisen pieni kurssikavereihin verrattuna :D

Huomasi kyllä että viime treeneistä on aikaa. Kokeiltiin ensin putkea ja pussia, molempiin Hymy meni kyllä tosi reippaasti, jopa pussiin jonka harjoittelu jäi vähän puolitiehen keväällä. Rohkeasti se sinne kuitenkin ampaisi, todella positiivinen yllätys!
Tämän jälkeen alettiin tekemään 5 esteen rataa; este-pussi-este-putki-este, helpon oloinen mutta aiheutti itse kullekin päänvaivaa. Hymy meinasi kierrellä hyppyjä (matalia sellaisia) jostain syystä, ilmeisesti jotenkin hypyt jännittää, mutta pussiin ja putkeen meni reippaasti. Tokalla yrittämällä saatiin rata vietyä loppuun hienosti ja vauhdilla, vikalle esteelle piti kyllä ohjata aika tarkkaan ettei Hymy lähtenyt sitä ohittamaan.

Tämän jälkeen tehtiin vielä 3 esteen sarjaa, kun oli joka koiralla vähän hiomista loikkimisessa. Hymy lähti kivasti 2 ekaa estettä tekemään mutta vikan kohdalla kiersi, ilmeisesti askelien sovittaminen siihen väliin ei oikein onnistunut. Ideanahan oli, että itse ei ohjannut koiraa ihan vierellä vaan juoksi suoraa linjaa esteiden viertä. Otettiin sitten viimeisestä esteestä rima pois ja näin saatiin suora menemään täydellisesti, hyvä että edes jotenkin onnistui!

Treenit oli jälleen ohitse aivan liian nopeasti, ja ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisi toivonut, keväällä meillä tuntui olevan niin vauhti päällä treeneissä. Laitetaan se pitkän tauon piikkiin, ens kerralla menee sit jo paremmin, ehkä..?
Haaveissa olisi myös päästä ageilemaan 2 kertaa viikossa, mutta pitää katsoa miten tuo onnistuisi ja missä. Olen itse kovin mieltynyt tuohon koirakoulu Taitoa tassuihin agitreeneihin, mutta vertailukohdettakin olisi kiva saada! Ja enemmän treeniä ;)


ps. Meillä oli tänään aika kamala päivä...Siitä lisää seuraavalla kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti