lauantai 28. syyskuuta 2013

Onnistuneet treenit & videopätkiä

Tänään meillä oli tosi onnistuneet agitreenit! Todella kivaa kun homma toimi niin paljon paremmin kuin viime treeneissä.
Aloitettiin kolmen esteen sarjalla, johon sitten parin harjoittelukerran jälkeen lisättiin kaksi kaaressa olevaa estettä. Kolmen esteen sarjan jälkeen piti tehdä valssi ja ohjata siitä koira menemään kaaressa olleet kaksi estettä.
Hymy meni tosi nätisti, kerran varasti lähdössä mutta muuten jaksoi hienosti odotella lähtölupaa. Kiersi muurin myös kerran, mutta tämän jälkeen meni myös sen joka kerralla hienosti.
Kun olimme tehneet tätä 5 esteen rataa valssilla, vaihdoimme valssin persjättöön, joka oli minulle ihan uusi juttu.Persjätössä ohjaaja vaihtaa puolta koiran edessä, niinkuin valssissa, mutta rintamasuunta ei lähdekään koiraan päin, koira on siis kokoajan ohjaajan selän takana. Kätevää koska ei tarvitse pyöriä ylimääräistä, vaan saa juosta suoraan eteenpäin.
 Sekin toimi tosi kivasti, mutta valssi tuntui silti jotenkin turvallisemmalta. Hauskaa oli oppia uusi ohjaustapa, vaikka edelleen tuntuu etten ihan sitä hokannut. Ohjaaja kuitenkin kehui että ihan oikein se meni joka kerralla. Eli pitänee vain tehdä sitäkin ohjausta lisää niin tulee varmuutta!
Vikaksi saatiin tehdä rata niin, että vikan esteen jälkeen jatkettiin 3 esteen sarja toisesta suunnasta takaisin, ja siitä vielä putkeen. Tämä meni meiltä vähän mönkään, viimeisen esteen jälkeen Hymy alkoi odottelemaan namia ja itse ohjasin hassusti. Päästiin kuitenkin rata "kunnialla" loppuun asti jos niin voi sanoa..!
Yritän laittaa treeneistä pari videota , toivottavasti toimivat! Itse löntystelen videoilla kovin epäsporttisesti, mutta keskittykää koiraan :D!
Laatu videoissa ei ole kovin kehuttava, mutta kai niistä jotain näkyy :)valssi

persjättö
 
meidän hieno ratasuoritus :D kohta kisaamaan?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti