tiistai 24. syyskuuta 2013

Takaakiertoa ja muuta hauskaa

Tänään innostuttiin mun töiden jälkeen (tai no, ei nyt iihan heti töiden jälkeen..) Hymyn kanssa lähtemään vähän ulkoilemaan. Eilenkin ulkoiltiin oikein urakalla, ja nyt alkaa todella huomata kuinka kylmä ulkona yhtäkkiä on!
Eilen vietin vapaapäivää, lähdettiin heti aamusta Hymyn kanssa Matinkylän koirapuistoon ja pururadalle ulkoilemaan. Iltapäivällä käytiin vielä tunnin verran potkimassa palloa rakkaalla pallokentällämme, ja koira olikin loppuillan ihan naatti. Nukahti jälleen pystyyn..hassu.

väsähtänyt Hymy nukahti pää pystyssä

 Tänään sitten intouduttiin taas lähtemään pallokentälle, mutta pallon potkimisen lisäksi päätin että vähän treenataan, nimittäin takaakiertoa. Sitä on niin helppo opettaa ihan kotioloissa, että miksikäs ei! Ja kaikenlisäksi löydettiin kentältä juuri sopiva kohde kiertämiseen. Muutaman hapuilevan kerran jälkeen takaakierto alkoi sujumaan, ja toistoja tehtiin n. miljoona. Ilman vauhtia, vauhdilla. Läheltä, vähän kauempaa. Ainakin sain Hymyn päähän iskostettua käskyn kierrä, jos ei muuta. Ja sujuikin se hienosti, saatiin todella monta onnistunutta takaakiertoa, ja vain muutama pieleen mennyt. Sen jälkeen sitten potkinkin palloa Hymylle oikein urakalla, ja nyt jaloissa makaa väsynyt sheltti :)

Kierrettiin, tai siis Hymy kiersi, tolpan tyyppistä systeemiä, muistutti vähän (tai hyvin vähän) esteen tolppaa. Innolla Hymy kiersi molemmista suunnista, vasemmalta ja oikealta ohjaten, ja innostui onnistumisesta vielä lisää. Koitin myös yhdistää takaakiertoon valssausta muutamaan otteeseen. Harjoittelu oli yllättävän vaikeaa, ja itsekin joutui välillä ihan spurttailemaan, ja miettimään miten päin sitä pitääkään olla :D!
Seuraavaksi olisi kiva saada Hymy pikkuhiljaa irtoamaan minusta enemmän, että saisi sen kauempaa lähettää takaakiertoon. Tähän menee kuitenkin varmaan hieman aikaa, riippuen miten ahkerasti jaksetaan/muistetaan treenata!

rakas lempilelu likainen pallo ja vaanimisasento
takaakiertoharjoitukset alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti