maanantai 2. syyskuuta 2013

Hyvä fiilis!

Nyt on monta syytä olla hyvillä mielin;

1. Hymy parantu ennalleen supernopeasti, ja kaikenlisäksi ollaan (toivottavasti) löydetty sille nyt sopiva ruoka. Kotitekoinen kanariisitsydeemi, siitä lisää jossain toisessa postauksessa. Jee! :)

2. Hymy on toiminu viimeset pari päivää älyttömän hyvin. Ollaan tehty reilu tunnin lenkkejä, ja treenattu samalla, ja kivaa on ollu.

3. Hymy on ollu lenkeillä lähes koko matkat vapaana. Ohitustilanteissa, kun vastaan on tullut koiria, pyöräilijöitä ja whatsoever, Hymy on ottanu tosi nätisti kontaktin muhun ja seurannu vasemmalla/oikeella puolella, vastaantulijaa huomioimatta. Wow, näillä meidän treenimäärillä se on tosi hyvin!

4. Myös jätä-käsky on toiminu h y v i n. Esim. tänään linnut alkoi kiinnostamaan Hymyä. Jätä-käskyllä linnut unohtui samantien, ja katse siirtyi minuun. Ihana Hymy<3

5. Paikallaolo sujuu nyt myös vieraissa paikoissa, häiriöiden kera, melko hyvin. Antaa kiertää takaa ja odotuttaa, vaikka korvat kääntyilevätkin kuin väkkärät ja ilme ei ole mitä rentoutunein, se pysyy paikoillaan. Jälleen kerran, jee!siinä se napottaa paikallaan, hieno tyttö<3

6. Hurtan namipussi on ollu ihan sikakätevä. Onneksi ostin sen, hiphurraa ei enään koirannameilta haisevia verkkarintaskuja, ja palkkaaminen on helpompaa kun namit pysyy hyvin kuosissa pussissa.

7. Agilitytreenit alkaa lauantaina. Muistin jopa maksaa kurssinkin tänään, ajoissa.. Ihanaa päästä treenaamaan, jos Hymy vaan siitä touhusta nauttii yhtä paljon kun keväällä. Itse ainakin odotan niin kovin innolla, tää laji tuntuu olevan niin meitä varten!

8. Syksy tulee, mut ei se haittaa. Meillä on niin magee sadeasu ;)Tää on niin mainio, ilman en enää lähde pidemmille lenkeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti