perjantai 4. lokakuuta 2013

Pelottava Puomi

sunnuntain möllirata AST:n kentällä, muutama hyppy jää kuvan ulkopuolelle

 Huh kiirettä! Töitä, oppimispäiväkirjaa ja kaikenlaista muuta siinä ohella.
Viime sunnuntaina meillä oli kuitenkin tosi kivat treenit, jälleen siellä AST:n kentällä. Siellä oli perjantaina ollut epikset, joka sunnuntaina oli vielä pystyssä. Tehtiin siis möllirataa, joka oli aika hauska. Jätettiin radasta vain Hymyn kanssa pois puomi ja A-este, koska ne on meille vielä ihan vieraita. Tai ainakin oli treenien alussa ;)
Radalla oli 3 putkea, jotka oli myös Hymylle jännittäviä. Putket olivat kaikki vähän mutkalla, eli niistä ei nähnyt ulos sisäänmennessä. Hymy on mennyt ainoastaan suoraa putkea, joten aluksi se ihmetteli noita kovasti, eikä meinannut mennä. Pienten suostuttelujen ja treenausten jälkeen se meni niitä tosi reippaasti kovalla vauhdilla! Välillä rataa tehdessä meinasi iskeä arkuus, ja Hymy peruutti putkesta pois mutta se oli ihan ymmärrettävää, kun tälläisiä ekaa kertaa mentiin :)
Pääsin myös ihan todella juoksemaan Hymyn perässä, se pinkoo hurjaa vauhtia ja saa kyllä juosta kovaa että ehtii sitä ohjailemaan radalla, muutenkin kun ollaan vielä niin amatöörejä niin ei tota vauhtia ihan niin paljon tarvis.. :D mutta tuleepahan liikuntaa! Radalla sai valssata muutamaan otteeseen, ja taisi siinä yksi persjättökin tulla. Pari tosi hyvää suoritusta saatiin, hyvä me! :)

the Puomi, kauhean pelottava!

 Treenien lopuksi mentiin vielä harjoittelemaan meille uutta estettä, puomia. Hymy kiipesi puomille varoen, ja kun oltiin nousun puolivälissä se tuntui huomaavan yhtäkkiä kuinka korkealla ollaan. Tästä seurasi välitön jähmettyminen paikoilleen. Kehuin ja palkkasin Hymyä, ja muutaman askeleen se liikkuikin eteenpäin. Nostin tytön alas ja päätettiin että treenataan lisää ensi kerralla. Tehtiin vielä kepit pariin otteeseen lopuksi, ja ne menikin tosi kivasti. Hiukan hitaasti mutta ihan nappiin!

Hyvää viikonloppua kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti