tiistai 8. lokakuuta 2013

treats

Viikonloppuna innostuin ostamaan Hymylle uusia nameja, kun kuitenkin jo yli puoli vuotta samoilla aina menty. Havahduin jotenkin siihen, että nehän ovat ihan kuraa, enkä enää niitä Hymylle halua syöttää. Se on myös selkeästi osoittanut kyllästymisen merkkejä niihin, enkä ihmettele kun tarkemmin aloin katsoa namien sisällysluetteloa..viljaa, lihaa muutama prosentti + muita ihmeellisiä mössöjä. yäk.

Suuntasimme siis Mustiin ja Mirriin, josta tarttui uusien namien lisäksi mukaan poronkorva. Paitsi että eihän tuo sitä syö, välillä natustelee mutta muuten ei. Hymy on todella huono syömään mitään luita, perus piggy-tikkuja se saattaa syödä jos joku sille pitää tikkua pystyssä/tai on ihan liian tylsää. Siankorvat ei juurikaan maistu, ei näköjään poronkorvatkaan, eikä "kanarulla"-luut, ainakaan muutamaa maisteluhetkeä lukuunottamatta. Ainut mitä tämä on jaksanut syödä melkein loppuun on pienet luut jotka ilmeisesti ovat jotain osaa vasikasta..? Mutta jos ei maistu niin ei maistu. Olisi vain hyvä kun tuo jaksaisi edes vähän luita pureskella niin pysyisi hampaat kunnossa. Vinkkejä superherkullisista luista tai muista vaihtoehdoista otetaan vastaan ilomielin!

Treeninameiksi ja muuten vain makupaloiksi meille lähti Planet Petin Chicken Fish Twistejä. Niistä lähtee todella herkullinen tuoksu.. Hymy tykkää todella paljon, ja mahakaan ei mennyt sekaisin vaikka sunnuntain treeneissä niitä iso kasa käytettiin.

yumm, kyllä maistuu! Näistä on helppo leikellä sopivankokosia palkkanameja
Kotona naposteltaviksi nameiksi löytyi kovia riistaherkkuja, joita sitten extempore päätin Hymylle testata kun alennuksessa olivat ;) Oletuksena oli että tuolle luiden suhteen niin nirsolle tytölle ei nämä maistu, mutta kyllä ne upposi. Muutama piti kuitenkin piilottaa pahan päivän varalle, niinkuin Hymy aina tekee kun on isompi namipala kyseessä. Hassu. 


Parasta näissä tuotteissa on se, että ne ihan oikeasti sisältävät lihaa/kalaa, eikä pelkkiä täyteaineita. Hintaakin on sitten tietenkin hiukan enemmän, mutta sen olen valmis maksamaan laadukkaammista nameista. Ei muuta kuin herkuttelemaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti