tiistai 29. lokakuuta 2013

Uutistulva part 1!

Huh, tuntuu että olisi kauheasti kaikkea juttua tänne kerrottavana. Aloitetaan kuitenkin sunnuntain treeneistä, jotka olivat viimeiset AST:n kentällä. Olen ehtinyt hehkuttamaan, kun on aina niiiiin nätti sää osunut treenisunnuntaille. Ja siltä se eilen aamulla taas näyttikin, mutta loppujenlopuksi treenasimme kosteissa oloissa, onneksi ei sentään satanut kaatamalla eikä edes kokoaikaa.
Suurin hehkutuksen aihe näistä treeneistä on se, että Hymy uskalsi mennä PUOMIN!!! JES!
Voi sitä iloa kun Hymy parin hyvin rauhallisen harjoittelukerran jälkeen kipitti puomia kuin vanha tekijä. Sain myös huomata kuinka tajuttoman nopeasti Hymy sen puomin menee, pääsi nimittäin vikalla kerralla vähän karkaamaan ja hyppäsikin kontaktien ohi, höh. Jatkossa pitää siis olla tarkkana ettei pääse karkaamaan ja siten ohittamaan kontakteja..!
Tähän väliin siis video todisteeksi, se uskaltaa! ;)


                                                              pienen tuen avulla aluksi<3

Toinen video on niin pimeä ettei siitä koneella juuri mitään näkyisi, mutta siinä se menee puomin jo ihan ilman tukea!

Puomiharjoitusten jälkeen alettiin tekemään melko mutkikasta rataa, jota oli itsekin välillä vaikea muistaa. Koiraa sai ohjata esteelle kyllä joka suunnasta, takaakierroilla ja vaikka miten. Aikamoista kiemurtelua! Hyvin meillä kuitenkin meni, ainakin siltä tuntui. Alan huomaamaan, että Hymy kehittyy isoin harppauksin mutta itse jumitan ohjauksissan, pitäisi varmaan mennä ihan ilman koiraa treeneihin, vain harjoittelemaan niitä ohjauksia ja AJOITUSTA. Vaikea laji! :D Mutta kyllä me opitaan, yhdessä!
En jaksanut alkaa väkertämään rataa ohjelmalla, se oli sen verran mutkittelua ettei siitä mitään selvää olisi saanut. Videot kertovat varmasti paremmin :)
Hymy suoritui kepeistä taas tosi nätisti, yksikään ei mennyt ohi ja valmentajakin totesi että varmistelen vähän liiaksikin suoritusta!
Näette myös pari videopätkää jossa valssin kautta yritän saada Hymyä kepeille, mutta ei meinaa millään onnistua. En tajua miten sain tuosta tehtyä mukamas niin vaikean ohjauksen, olin ilmeisesti vaan hirmusti myöhässä ohjauksessa. Eli ajoitusta, ja nopeutta minulle kiitos!toivottavasti näkyy jotain! kunhan opetan hovikuvaajani videoimaan järkkärillä, parantuu videoiden laatu!kepit :)muuten meni kivasti, mutta vikan esteen Hymy päätti ohittaa. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti