keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Rokotukset kuntoon!

Eilen käväistiin Hymyn kanssa ottamassa 1v rokotteet. Tai otettiin vain nelosrokote, kun ei viitsi samaan aikaan rabiesta ja sitä ottaa. Rabies siis parin viikon päästä! Hienosti meni taas, Hymy ei edes huomannut rokotetta, pöydällä laittoi kyllä sellaisen ilmeen ettei mitään rajaa.
Hymy oli selkeästi ihan varma että häntä aletaan rääkkäämään ihan kohta, kun eläinlääkäri kuunteli sydämen yms. Olisi pitänyt saada kuva siitä, ja kun vielä kulmien alta katseli eläinlääkäriä. Onneksi antaa kuitenkin tosi kiltisti tutkia itsensä, näyttää hampaat hienosti ja ei välitä naaman räpelöinnistä muutenkaan. Eläinlääkäriä nauratti Hymyn olemus, oli kuulemma hyvin tuttu omilta shelteiltään tuo ilme :D
Käytiin Remediumissa, joka on erityisesti rokotteiden osalta osoittautunut hyväksi paikaksi kampanjahintojen vuoksi. Siellä ollaankin käyty kaikki rokotteet ottamassa, koska heillä on kahtena päivänä viikossa parin tunnin ajan rokotusmahdollisuus, johon ei varata aikaa. Tällöin jää ylimääräiset klinikkamaksut pois hinnasta, ja sen kyllä huomaa. Päivät ovat minusta jonkin verran vaihdelleet, mutta kellonajat ovat olleet 16-18 ja toisena päivänä 10-12. Kolmois/nelosrokotus 46,50€ ja rabies 39,50€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti