perjantai 1. marraskuuta 2013

Sanni Husson luento

Maanantaina olin Sannin luennolla Espoon koirakeskuksella, koska aloitimme hänen agikurssinsa eilen.
Luento oli lähinnä aloittelijoille suunnattu, katsottiin läpi esteitä, ohjauksia, sääntöjä ja treenivinkkejä tms. Oli kuitenkin mielenkiintoinen  luento myös minulle, vaikka moni asia oli entuudestaan tuttu, oli kivaa! Etenkin kontaktiesteitä läpikäydessä kuuntelin erityisen tarkkaan, koska ne ovat meillä vasta edessä. Nyt kun ollaan puomia opittu jollain tasolla menemään, niin pitäisi alkaa niitä kontakteja miettimään, ja tietenkin tekemään. Uskon että meille valikoituu 2on2off, vaikka juoksarikin kuulostaisi mielenkiintoiselta. Olen kuitenkin saanut sellaisen kuvan, että se vaatii huikean määrän toistoja, ja työtä muutenkin, joten en tiedä riittäisikö meillä aika siihen, ja minun taitoni!

Eilisissä treeneissä Univet-areenalla meillä oli kuitenkin sijainen, mutta ihan kivat treenit. Vähän oli sähläystä treenien alku ja vuorojen ajoitus, mutta kai se kuuluu ensimmäiseen treenikertaan. Ensi kerralla sitten jouhevammin. Omaa vuoroamme odotellessa tehtiin Hymyn kanssa keppejä verkoilla ja pari hyppyä + putki pätkää lämmittelyksi.
Lopuksi testattiin vielä puomia, joka taas jännittti Hymyä hirmuisesti, mutta kyllä se sen meni. Hieno <3 Vähän Hymyllä oli niin sanotusti "ajatukset muualla", hallissa oli hirmusti uusia hajuja, ja esteet hiukan erilaisia. Myöskin äänet kaikui ihan eri tavalla kuin esim. Malminkartanon hallissa, joten räkyttävä koira ihmetytti Hymyä. Ensi kerralla halli on onneksi jo taas paljon tutumpi! Saisikohan sinne irtovuoroja?
Opimme myös uuden esteen, renkaan! Parin kerran jälkeen Hymy hyppelikin sitä ihan suvereenisti, olikin jo aika saada se mukaan meidän estekavalkaadiin. Mitäs meiltä vielä puuttuu? Noh, pöytä, A-este ja keinu. Ja kepeistä tietty suorittamisen varmuus, mutta hyvällä mallilla taidetaan jo olla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti