torstai 21. marraskuuta 2013

2on2off

keskittynyt höpsö
Otsikko ja kuva varmaan kertookin jo kaiken oleellisen. Tätä ollaan nyt harjoiteltu, enemmän ja vähemmän aktiivisesti, oli jo aikakin meidän aloittaa, eikös?
Hymy on alkanut pikkuhiljaa huomaamaan että hänellä totta tosiaan on myös takajalat! Suuri ihme. Tämä ei taida kovin monelle koiralle olla itsestäänselvyys, takapää on se perässä roikkuva osa johon ei juurikaan keskitytä tai sen olemassaoloa edes huomata. 2on2off treeni tuo varmasti hyvää tietoisuutta asiasta, saadaan tuo lihaksikas big bootykin tehokäyttöön! ;)
Harjoiteltu ollaan siis ihan kotioloissa, kirjan päällä. Alku tuotti vaikeuksia, mutta nyt ollaan jo hoksattu edes vähän mitä tässä haetaan. Käskysanalla koske Hymy tuntee jo asennon, eli takajalat kirjan päällä ja etutassut maassa. Hymy on myös oppinut ettei asennosta lähdetä missään nimessä ilman lupaa! Todella nätisti napotetaan paikoillaan ja odotetaan sitä maagista lähtölupaa, tule. Haluan alusta asti tämän varmalle pohjalle, ettei Hymy lähde varastamaan yhtään kontakteilla. Ainakin kivemmalta treeniltä tämä tuntuu kuin kepit (argh!), mutta katsotaan mikä on tilanne kun päästään hallille kokeilemaan.Ai näinkö? Anna nami?


Juoksarin totesin olevan meille liian aikaavievä ja haastava, ja koska olen huomannu itse olevani, kröhöm, melko hidas juoksija, tuo 2on2off minulle hieman lisäsekunteja radalla. Jos me nyt koskaan kisataankaan, mutta ainakin voin itsekseni iloita että ehdin mukaan :D
Ja ainahan juoksaria voi miettiä sitten myöhemmin uudelleen, eikös?

mamman hieno ja fiksu <3

Tähän treeniin siis keskitymme nyt, ja toivottavasti päästäisiin jo piakkoin testaamaan opittua oikeilla kontaktiesteillä.
Meiltä jää taas huomisen treenit välistä, kun "pitää" jälleen lähteä reissun päälle, voi harmi! Harmittaa kyllä oikeasti kovin, koska tulee melkein 3 viikon tauko treeneistä, ei yhtään hyvä eikä kiva, pelottaa että taidot valuu tätä tahtia hukkaan. Etenkin kun olisi nimenomaan mahtavaa saada uusi halli tutummaksi ja rennommaksi paikaksi Hymylle. Irtovuorojakin on tarkoitus ottaa sinne heti kun ehdin, mutta sopivia aikoja ei ole nyt ollut.
Ensi viikolla sitten ainakin ohjatut treenit, mutta toivottavasti myös omatoimiset! Katsotaan antaako aika ja pankkitili periksi :D Ja ainiin, se rabies-rokote.

Mainiot viikonloput kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti