lauantai 9. marraskuuta 2013

Treeneissä

Eilen taas treenailtiin hallilla, Sannin treeneissä. Omaa vuoroa odotellessa harjoiteltiin paljon rengasta ja keppejä. Kepit meni tosi hienosti ilman verkkoja, verkot selvästi vähän hämmentää Hymyä, ja sillon se meneekin ne paljon hitaammin ja vähän eksyneen oloisesti. Ilman verkkoja taas oli tosi kiva rytmi, pari kertaa meni kylläkin yhen kepin ohitse vahingossa, mutta ihan älyttömän hienolla mallilla ollaan. Pitäis saada suoritus videolle, vau!
Kovasti me ollaan niitä treenailtukin, mutta kotioloissa iskee aina epätoivo, ettei se niitä ikinä opi. Ohittelee ja keskittyy enemmän palkkaan kuin keppien suoritukseen. Hallilla se kuitenkin aina toimii keppien kanssa ihan toisin. Kotitekoiset kepit saa näköjään Hymyn mielestä myös suorittaa vähän ja niin ja näin, hallilla sitten mennään mahtavalla rytmillä ja ihan oikein. Hassu tuo on!
Rengasta mentiin taas edestaas lukemattomia kertoja, lelun kanssa on kyllä niin helppo palkata rengasta suorittaessa. Ja muutenkin, onneksi olen tajunnut namit vaihtaa leluun, toimii meillä ainakin ehdottomasti paremmin! Ja on luonnollisesti vahvistanut Hymyn irtoamista todella kivasti.
Nyt sitten vaan varmuutta siihen miten rengas suoritetaan oikeaoppisesti, pitää varmaan alkaa yrittää liittämään sitä osaksi toista estettä pikkuhiljaa myös. Nyt on meillä taas etenemistahti hieman hiljaisempi kun on vain yhdet treenit viikossa, mutta  tällä hetkellä ei olisi luultavasti edes aikaa, eikä lompakossakaan turhaa ekstraa toisia treenejä varten. Muutamat irtovuorot Sporttikoirahallilla tai Univetilla olisi kyllä tosi kiva sillontällöin, juuri keppien ja kontaktiesteiden harjoittelemiseksi!

Näiden lisäksi tehtiin tietenkin rataa, joka näytti tältä (rata oli pidempi, mutta tuon pidemmälle ei ehditty Hymyn kanssa :-D) :Ekalla kerralla meni aika kivasti putkelle saakka, mutta putkessa Hymy liukastui vähän, palkkasin sen siihen ja aloitettiin alusta. Olin niin tyytyväinen ensimmäiseen suoritukseen, valssit ja takaakierrot meni ihan nappiin, jopa 3 esteellä jossa valssi oli hirmu vaikea!
Sitten alkoikin ihan ihme touhu. Hymy alkoi kiertämään ensimmäisen esteen, mutta hyppäsi tokan. Monta kertaa yritettiin, ensin hypyytin Hymyä tuon ykkösesteen yli muutamia kertoja, mutta heti kun yritettiin rataa uudestaan niin että menin kakkosesteelle vapauttamaan, se kiersi 1sen ja juoksi suoraan kakkoshypylle. Tosi outoa! Yritettiin sitten junnata 3 esteellä, ennen 4 estettä tehtävää valssia, joka oli ihan mahdottoman vaikea, valssi piti tehdä niin nopeasti ja tärkeämpää oli olla ajoissa kuin oikealla paikalla, että sai koiran oikealle puolelle. On tässä ohjaajalla kyllä paljon oppimista, ja nopeutta pitää saada paaaaaaaaaaaljon lisää!
Viimeiset pari minuuttia leikitin ja lahjoin Hymyä herkuilla, halli kun tuntuu vieläkin aiheuttavan hieman epävarmuutta Hymyssä, vaikka ihan kivasti se tekee esteitä yms, mutta silti huomaan ettei se ole ihan täysillä mukana. Kyllä se viimeistään seuraavan kerran treeneissä oppii muistamaan että tuo hallihan on ihan paras paikka, kun siellä pääsee aksaamaan ;)!

En jostain syystä saa ladattua videoita tänne ! Yritin tehdä postauksen jossa olisi ollut  lyhyt videopätkä Hymystä seuraamassa superisti, mutta eipä ole vielä onnistunut. Sellainen tulossa sitten kun joskus sen tänne saan ladattua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti