maanantai 14. lokakuuta 2013

kepit..

Blaah. Kepit, kepit, kepit... vihaan niitä! Tai en mä ehkä vihaa, mutten ainakaan pidä niistä!
Askartelin viikonloppuna hienosti tee se itse-kepit. 6kpl aurauskeppejä K-raudasta (8€), niitä vähän sahailtiin terävimmiksi että saa hyvin maahan upotettua. Toimii niin kauan kunnes maa jäätyy, joka ei toivottavasti tapahtu jo loppuviikosta niinkuin on uhkailtu.. :D
Ollaan treeneissä harjoiteltu keppejä, ja totesin että kaivataan aktiivisempaa treeniä niiden osalta. Sen takia nuo omat "kepit" on mahtavat. Eilen niillä sitten treenailtiin,  meni kyllä hermot loppujenlopuksi. Äh, mä en osaa, Hymy ei osaa, ja mä turhaudun ja Hymy alkaa pelleilee. Tämä siis kun 6 kepillä yritettiin. Meidän suurimpia ongelmia on varmaan seuraavat;

-  Hymy katsoo ihan liikaa mua, siis kokoajan
-  En osaa ohjata keholla tarpeeksi sujuvasti
-  Ohjaan epäselvästi muutenkin
-  Ömm, ei vaan osata.. :D
-  Ohjurit/verkot tarvittaisiin, tai onkohan meillä mahdollisuutta oppia ilman niitä..?

meidän hienot kepit!

Mitenköhän mä saisin sen katsomaan eteenpäin ja kulkemaan itsenäisemmin? En enään varsinaisesti näytä sille tietä niinkuin ihan harjoittelun alussa, kuljen vaan vierellä ja yritän ohjata äänellä, joskus kyllä pakko huitaista kädellä kun koira katsoo niin kysyvästi.
Tänään ainakin tein päätöksen että harjoitellaan aluksi vain 3 kepillä, lähetän sitä niille kaikenmaailman kulmista ja suunnista. Sitä tehtiin tänään 2 x 15min pätkinä, palkitsin Hymyä aina pallolla kolmannen kepin jälkeen. Tämä ehkä auttoi, että Hymy tietää selkeemmin mitä tehdä kun tulee käsky "kepit", ja suoritti aika usein tämän pätkän oikein, välillä kiersi, ohitti tai muuten vain sekoili. Eli ehkä harjoitellaan näin niin kauan kuin voidaan, 3 kepillä. Olisi kiva saada nuo aurauskepit johonkin pihaan maahan kiinni ennen maan jäätymistä, harmi vain ettei kukaan tuttu omista pihaa! Muualta nuo vain revittäisiin irti tod.näk!

Kaikinpuolin tän päivän harjoitteluista jäi positiivinen mieli, eilen oli vaan toivoton fiilis. Kai me nämä opitaan, tähän tarvitaan vaan kärsivällisyyttä ja paljon toistoja, usein mutta lyhyissä pätkissä, mutta tietenkin kaikessa myös kohtuus ettei mene maku kummaltakaan. Ehkä me vuoden päästä mennään kepit hienosti, vaikka takaperin ;)


treenit ja lenkkeily pistää väsyttämään<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti