torstai 14. elokuuta 2014

Jännittää!

Taas ollut vähän taukoa päivittelyssä. Mitään ihmeellistä ei olla tehty, päivät menee töissä ja illat täyttyy äkkiä ohjelmasta. Vissyä käytiin moikkailemassa viimeviikon tiistaina, poika on jo Hymyä muutaman sentin isompi, ja alkaa näyttää ihan sheltiltä! Niin nätti ja komea uros siitäkin tullut<3 Hymy ja Vissy pureskeli toisiaan, paini ja riehui. Hampaat kalisi yhteen ja kivaa taisi olla, kotona olikin sitten väsynyt koira.. 



Viime vkl tehtiin muuttokeikka Jyväskylään. Hymy pääsi tutustumaan uuteen kotiin, ja pääsi avustamaan huonekalujen kokoamisessa. Kovin hämmentynyt oli pieni sheltti! Itse matkanteko sujui paketttiautolla, rattoisasti uudessa kevythäkissä nukkuen, Hymy on mainiota matkaseuraa! Saa nähdä miten junamatkailu sujuu, sitä kun aletaan nyt suht paljon harrastamaan. Toisaalta miksei sujuisi, kun lentäminenkin on ihan helppo homma!
Tänä viikonloppuna lähdetään taas viemään kamoja, Hymy pääsee taas mukaan harjoittelemaan uudessa kodissa oloa. Ja ensi viikon sunnuntaina sitten muutetaan, pikkusen jännittää...!



Muuta ihmeellistä ei kuulu, paitsi että Hymy taitaa olla vähän lihonnut.. Vaikka lenkeillä käydään, niin ne ei selkeästi riitä, kun edelleen tuon selkävamman takia ei hirveästi uskalla juoksuttaa Hymyä vieläkään. Turhat herkut siis minimiin nyt, ja maltillisesti lisää liikuntaa.





2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei haittaa, että lisäsin teidän blogin mun blogin lukulistaan. :D

    http://wonderpaws.blogspot.fi/

    VastaaPoista