keskiviikko 14. elokuuta 2013

Syksyn varusteluja

Syksy saapui ihan yhtäkkiä! Tai ehkei sentään. Jos kyseessä onkin vain tälläiset pienet ennakkosateet. Toivon mukaan edessä on vielä aurinkoisia, edes jotenkin etäisesti kesäisen oloisia päiviä. Tällä hetkellä nimittäin tuntuu, että kesä loppui kuin seinään!
Mutta koska syksy sieltä on tulossa, ennemmin tai myöhemmin, on aika valmistautua. Hymyn kanssa valmistaudumme siihen muun muassa. Hurtta Pro Dog- haalarilla. Haalari on postissa tulossa, ja toivon mukaan sopiva. Löytyi Mustista ja Mirristä puoleen hintaan, eli halvalla lähti. Ja toivon mukaan tämä on laadukas tuote, ainakin kokemukset Hurtasta on olleet hyviä, niin omat kuin muidenkin.
Tänään Faunattaressa sattui olemaan juuri tilaamani koko haalarista esillä, ja näytti oikein sopivalta Hymylle. Pianhan se nähdään, ja jos nämä säät jatkuu, haalarille tulee käyttöä! Toivottavasti se toimii meillä & sopii hyvin Hymylle. Saa vain nähdä miten innoissaan tuo sitä käyttää..

Sen lisäksi shoppailtiin tänään Ison Omenan Faunattaresta namipussi. Treeninamipussi. Mikä se nyt onkaan? Tämäkin merkiltään Hurttaa, tosin ei tarkoituksella, sattui vain olemaan sopivan kokoinen, näköinen ja kaikenlisäksi -50%! Tämäkin tuote saatiin siis halvalla :)
Sellaista olen jo pitkään kaivannut, mutta en ole vain saanut ostettua. On niin rasittavaa kaivaa nameja taskuista, ja ne sotkee ja haisee. Nyt on sitten pussi minne namia tunkea, joten ei tekosyitä jättää treenaamatta.. :D Odotan innolla että päästään tätä agitreeneissä testaamaan, koska sen puuttumista treeneissä juuri aina tuskailin.

Syksyn pimeydessä pitäisi yrittää myös näkyä. Tähänhän tarkoitukseen meillä on jo heijastava iiiiihana hihna (yllättäen jälleen Hurtta), josta täällä aiemmin varmaan hehkutinkin jo. Kohta sen näkee toimiiko se oikeasti pimeälläkin hyvin, toivottavasti. Niitäkin voisin ostaa vaikka missä väreissä, mutta eiköhän yksi riitä meille toistaiseksi :p
Heijastinliivikin löytyy, mutta en tiedä toimiiko se sitten niin hyvin. Nellan kanssa sitä käytettiin, mutta jotenkin se tuntui heijastavan tosi huonosti, mutta olikin jokin todella halpa ostos.
Haaveissa olisi myös uusi kaulapanta, toisaalta jokin nahkainen puolikuristava olisi haaveissa, mutta heijastavakin panta olisi varmasti hyvä ostos.. Hmm, ehkä molemmat? Jos nämäkin löytyisi alennusmyynnistä, niin miksei :D Sitten vielä omat heijastimet kuntoon, niin valmiita ollaan!Mutta näin meillä, luotamme selkeästi Hurttaan, vaikka en sitä kovin tietoisesti ole tehnyt. Katsotaan sitten kun haalari & namipussi & hihna pääsee näyttämään kyntensä tositoimissa, että miten ne oikein täyttää tehtävänsä! ;)
                                        tälläinen meille tulee!

                                     ja tämä meillä on!

                             näistä herkullisista väreistä meillä  on tuo neon pinkki!

                               jokin näistä olisi ihana, väriä elämään!

             jostain tämän tyyppisestä myös haaveilen, olisi hirveen kätevä pukea päälle
              

(Eka ja kaksi vikaa kuvaa Musti&Mirrin nettikaupasta)
          
          
        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti