sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ekat kisat


Tänään se tapahtui, meidän kisauran korkkaus. Kyseessä oli epäviralliset agikisat Lohjalla, Siuntion koirakerhon järjestämät. Me osallistuimme supermölliluokkaan, jossa siis vain putkia ja hyppyjä, yhteensä esteitä oli 13kpl. Radan pituus oli 87m, ja ihanneaika 55s. Tosi helppo rata, estettä ja putkea toisen perään, ei vaatinut mitään erityisiä ohjauksia paitsi valssin/persjätön. Oli siis loistava rata meille, jännitin kovasti ennen kisoja Hymyn reaktiota kisatilanteeseen. Uusi halli, paljon koiria, pillin vihellykset ja kuulutukset. Paljon uusia juttuja pienelle sheltille, mutta Hymy otti kyllä niin lungisti kuin vain voi. Sain olla siitä niiin ylpeä!
Rimakorkeus meillä oli 20cm. Radalle päästessämme Hymy hetken ihmetteli pillin kimeää ääntä, mutta unohti sen nopeasti. Hienosti odotti lähdössä lupaani, ja sitten mentiinkin. Olin todella tyytyväinen Hymyn suoritukseen, vaikka tokassa putkessa vähän jännitti että tuleeko se menosuunnasta ulos, Hymy jäi jotain putkeen ihmettelemään. Tuli kuitenkin juuri oikeasta suunnasta ulos ja päästiin jatkamaan. Vauhtia oli minusta ihan sopivasti, toki voisi olla aina vähän lisääkin, mutta hyvältä se tuntui. Pysyin perässä, mutta ei myöskään köpötelty mitään älyttömän hidasta vauhtia.

supermöllien rata
 


Rata taisi näyttää suurinpiirtein tuolta. Meidän aika radalla oli 27,53s ja nolla virhepistettä. JEE! Mahtava Hymy. Nyt ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampia ja varmasti tullaan supermölleilemään jatkossakin aina kun se on mahdollista. Hyvää treeniä Hymylle sekä minulle, vaikka ei se nytkään minkäänlaisia paineistumisen tms merkkejä esittänytkään, itsellänikin kisajännitys hälveni melko nopeasti kun muistutteli itselleen että harjottelemassa täällä ollaan.  Mölliluokka saa kyllä vielä odottaa tovin jos toisenkin...  :D Videopätkää radasta on vain loppupuoli, itseasiassa melkeinpä juuri siitä kohtaa kun Hymy jumahtaa putkeen, hahah.
Treenejä ja seuraavia kisoja odotellessa, jeejee! Karolle suuri kiitos seurasta :)

<3

loppupätkä radasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti