tiistai 25. maaliskuuta 2014

täällä ollaan

Reissut on nyt reissattu ja arkeen palattu tänä aamuna (kuten jo instagram-seuraajat ovat nähneet ;) ).
Hymy oli älyttömän onnellinen meidät nähtyään, ja saatiinkin tuolta pieneltä (ihan kuin se olisi kutistunut reissumme aikana) sheltinrääpäleeltä itkuvinkumishuuto-serenaadit, paljon pusuja, tassunhuitomista ja muuta shelttimäistä toimintaa tervetuliasiksi. Taisi olla ikävä pienellä! Singaporesta bongattiin yllättävästi jopa kaksi shelttiä reissun aikana. Molemmat oli melko isoja, valtavat kuonot sekä pystyt korvat. Ja turkki todella kevyen ja ohuen tuntuinen, joka onkin kovin loogista kun siellä taitaa ympäri vuoden lämpötilat olla +30 asteen tuntumassa.
 
 
        singaporen shetlantilainen

Perjantaina meillä on treenit normaalisti, ja muutama omatoimitreenivuoro Malminkartanon hallillekin olisi käyttämättä. Ja yksi korvaustunti ohjattuihin. Eli tekemistä riittää kunhan  saan hoidettua erään tentin alta pois (vain jotta voisin sen jälkeen alkaa lukemaan pääsykokeisiin..jes), ja sitten voikin alkaa keskittyä treenien miettimiseen.

PetExpossa ollaan muuten näillä näkymin sunnuntaina klo 13-17.  Eli kaikki vain silloin ESS:ien ständille ihania shelttejä katsomaan ja rapsuttelemaan! Mahdollisuus nähdä kääpiösheltti Hymy ihan livenä :)
 

Nyt en oikeastaan taida saada muuta järkevää tekstiä aikaiseksi, sisäinen kelloni näyttää tällä hetkellä kahta yöllä ja olo sen mukainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti