lauantai 15. maaliskuuta 2014

Shoppailua

Perjantain treenit meni sen verran huonoissa fiiliksissä että niistä en jaksa edes kertoa. Rata oli helppo, Hymy teki kaiken oikein mutta ilman minkäänlaista kiinnostusta ja intoa suoritukseen. Oltiin vikoja, saatiin siis odotella tosi kauan ja muutenkin treenit olivat vähän säätöä kun meillä oli sijainen ohjaamassa. En sitten tiedä oliko Hymyn vähäisen kiinnostuksen syy odottelu, väsymys, huonosti motivoiva palkka vai mitähäh. Toivottavasti tämä oli vain yhden kerran juttu, sehän selviää sitten maanantaina kun meillä olisi omatoimitreenit Malminkartanossa. Kun ei tuo mitenkään kipeä ole, kotona kävelee ja juoksee ihan normaalisti, leikkii syö ja juoksutkin oli jo. HMMM.. noh, katsellaan.

Tänään sitten lähdettiin aamulla agilitymasennusta hoitamaan Mustiin ja Mirriin. Juuri sopivasti oli kilahtanut "palkka" muiden bonusten päälle Mustilta ja Mirriltä kun toimin heille palvelutestaajana alkuvuodesta. Pitihän ne sitten lähteä tuhlaamaan, tosin jäi sinne vielä muutama euro käyttämättäkin;)


 Lähinnä lähdin hakemaan meille nameja, mutta muutakin tarttui mukaan, kuten esimerkiksi Full-o-life skin&coat-öljyä. Olen jo pitkään harkinnut sen ostamista, ja nyt kun pullon sai tarjouksessa 7€/200ml niin pakko oli ottaa kokeiluun. 5 ml kerran päivässä ruuan joukkoon tai sellaisenaan. Hymyllä on kyllä nytkin turkki ihan kivassa kunnossa, vähän ohut, mutta kiiltää ja vaikuttaa ihan hyvinvoivalta. Hilseilyä on jonkin verran, joten ehkä tällä öljyllä saataisiin ne vähäisetkin hilseilyt loppumaan. Katsotaan alkaako turkissa näkyä muutoksia!Mukaan tarttui perinteiset Planet petin chicken&fish-twistit ja kana-pinaattitikut. Tämän lisäksi nappasin heräteostoksena uuden agipalkan, narupallon. Voi hyvin olla että Hymyllä on motivaatio hukassa koska sama vinkupallo-palkka on ollut käytössä melko pitkään, joten testataan nyt tätä jos normivauhti palaisi takaisin, tai vielä parempaa, saataisiin vauhtia lisää normivauhdin päälle.Ainakin Hymy vaikutti kovasti kiinnostuvan lelusta, ja se kun rakastaa palloja JA naruleluja, niin tämän pitäisi olla aika varma kombinaatio.
Toinen idea agipalkaksi on namikapseli. Sellainen lähtee varmasti tilaukseen jos uusi lelu ei osoittaudu superkivaksi palkaksi. Hymy on kuitenkin sen verran ahne että namipalkka varmasti motivoisi todella hyvin, että jos tuollainen kapseli ei toimisi niin sitten ei varmaan mikään ja edessä olisi lajinvaihto, mutta ehkä nyt turha heittää hanskoja tiskiin kun ei vielä mitään olla kokeiltu :D
Ja onhan koirillakin huonoja päiviä, luotetaan siihen että eilinen oli vain Hymylle huonon päivä ja odottelemiseen turhautumisen summa.

Lisäksi hipelöin pitkään ja mallailin Hymyn kaulaan ruskeaa puolikuristavaa Hurtan nahkapantaa. Se oli kyllä niin kivan näkönen, vaikka eihän se tuolta turkin alta paljoa näkyisikään. Hintaakin oli vain 13€, alkuperäinen hinta 27€.. Jäi kuitenkin kaupan hyllylle, ja tuskinpa niitä enää on jäljellä kun seuraavan kerran Mustiin ja Mirriin suunnataan.
Mutta nyt shelttilehden kanssa sohvalle rentoutumaan, ja ehkä vähän herkkuja sekä Sopranosia muutama jakso. Pakkaillakin pitäisi, maanantaina lähtö reissuun.
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ja rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti