tiistai 21. tammikuuta 2014

Mitä kuuluu


Meille kuuluu hyvää. Paljon töitä ja flunssan alkua jota vastaan kovasti yritän taistella.
Olen lukenut Koiramme-lehteä, treenannut Hymyn kanssa  seuraamista ja peruuttamista ja pohtinut pääni puhki mennäkkö vai eikö mennä sunnuntain treeneihin. Kovasti tekisi mieli päästä, mutta lompakko on eri mieltä. Pitää katsella fiiliksen mukaan, jos perjantain treenien jälkeen on vielä hirveä hinku päästä sunnuntainakin agin pariin, niin enköhän luovuta ja tuhlaa loputkin rahani siihen touhuun ;)
Kukahan alkaisi meidän sponsoriksi?
Seuraamisen ja peruuttamisen lisäksi harjoituslistalla on ollut sivulle meno molemmilla puolilla, ja liikkeestä istuminen. Toko on mielenkiintoista (mutta ei agilityn voittanutta), olisi kiva jos keväällä/kesällä pääsisi vaikka alkeiskurssille!
Odottelemme myös innolla fleeceä Hymylle, jonka Lauralta tilasimme. Nyt pakkasilla on vähän kurjaa mennä ja lähteä treeneistä ilman mitään lämmikettä, etenkin Konalassa kun hallin lämpötila on noin +1 asteen tuntumissa. Kunhan fleecetakki saadaan, tulee siitä varmasti hehkutuspostaus!

Mielessä on pyörinyt myös jonkin seuran jäsenyys, esimerkiksi AST:n. Pitänee tehdä  hakemus ja katsoa jos olisi mahdollisuutta päästä joskus tulevaisuudessa sinne :)

Hyvin ajatuksesta toiseen hyppivä päivitys, eikä tällä tainnut olla päätä eikä häntää.
Yksi hehkutus pitää lisätä loppuun: teitä on jo 20 !! Tervetuloa kaikille uusille lukijoille, ja 'vanhoille' kiitos mukanapysymisestä :)
Mitä teille hiljaisille lukijoillemme kuuluu?BloginkirjoitustaEi kommentteja:

Lähetä kommentti