sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Perjantaitreenit

Perjantaitreenit olivat suorituksen osalta onnistuneet, muuten aika fiaskoa, erään koirakon koira karkaili jatkuvasti ja sai tarkkailla ettei tullut oman koiran päälle. Vaikea ymmärtää mitä tälläinen pari tekee jatkokurssin treeneissä, kun vaatimuksena on vähintään 20sek. paikallaolo ja esteosaaminen, tässä tapauksessa paikallaoloa 0sek ja tavoitteena päästä yhden esteen yli.. Alkeiskurssi olisi paikallaan, ja ihan perusasiat kuntoon.

No mutta kuitenkin. Omaa vuoroa odotellessa treenatiin takaakiertoa ja vähän puomia, joka alkoikin sitten Hymyä jännittämään ihan sikana! Se siis aktiiviseen treenaukseen.
 Rata oli pelkkää valssaamista, mutta ihan hauska ja suht. helppo. Valsseja sai tehdä laskelmieni mukaan 6kpl radalla, eli oli aikamoista pyörimistä!
Saatiin kyllä tosi kivoja suorituksia, mutta meni sitten vähän liiankin hyvin ja näin meidän treeniaika jäi todella lyhyeksi. Ajoitusten kanssa hinkattiin muutama kerta, ja pari tiukkaa valssikohtaa meinasi mennä välillä pitkäksi (Hymy ei hakenut oikealle kädelle), mutta nekin saatiin tokalla yrittämällä sitten oikein. Ehkä viikon päästä sitten vähän enemmän haastetta, oli kyllä ihan kiva välillä näinkin, että tuntui melkein liian helpolta, jäi ainakin onnistuneen suorituksen jälkifiilis niin mulle kuin Hymylle!

 meidän valssirata


Lauantaiaamupäivänä käytiin tuttuun tapaan Cafe Carusellissa, siellä ei vähään aikaan ollakaan vierailtu, mutta juuri noin ihanalla säällä siellä pitääkin käydä aamukahvittelemassa. Kahvia ja pullaa, ja hyytävässä tuulessa -10 pakkasessa koirapuistoilua Kaivarissa. Ihanan aurinkoinen ilma, mutta rannassa kova tuuli teki ilmasta pikkasen kirpakan! Saa nähdä pitääkö tänäänkin käydä vähän ulkoilemassa ja vaikkapa koirapuistossa, on niin kaunis ilma <3
Sunnuntaitreeneihin ei tänään menty, olisi itseasiassa juuri nyt alkaneet. Ihan kiva vaan löhöilläkin kun eilinen oli niin menoa ja meininkiä ;) Voi olla että ensi sunnuntaina tähtäämme taas Konalaan jos tilaa on ja taskunpohjalta löytyy 25€! :D<3


naama jäätyy! Mutta Hymyllä ei ollut kylmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti