sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Irtoamisen helppous, välistävetämisen vaikeus

Tänään käytiin Konalassa ATD:n hallilla treenailemassa aamupäivästä. Näissä treeneissä tuskin aletaan ihan säännöllisesti käymään, mutta silloin tällöin tulee varmasti siellä käytyä vähän pitämässä hauskaa ja rentoutumassa sunnuntain kunniaksi.
Meitä oli paikalla siis kaksi, joten aika paljon ehti tunnissa tehdä taukojenkin kera. Aloitettiin pienillä lämmittelyillä ja välistävedoilla. Ne on osoittautunut meille (mulle) todella vaikeiksi! Hymy paahtaa niin hurjaa vauhtia ja mä olen liian hidas pysymään perässä, että ehtisin välillä rauhoittamaan tahtia..

Saatiin kyllä pari onnistunutta suoritusta, mutta voi hitsi kun se oli vaikeaa! Kaksi ekaa estettä onnistui aina mutta vika välistäveto oli se vaikein, ja Hymy hyppäsi monta kertaa väärältä puolelta estettä kun en ehtinyt vetää sitä mukaani toiselle puolelle. Tätä on siis treenattava lisää ja PALJON! Videoista näätte meidän sähläilyt, tai siis mun. Treenit videoituna on kyllä niin huippu juttu. Jälkeenpäin näkee omia virheitä niin paljon selkeämmin, kun saa videolta katsoa monta kertaa peräkkäin. Kuten näkyy, olen vaan ihan liian myöhässä enkä tarpeeksi hanakasti peruuta välikohdassa että saisin Hymyn tulemaan minua kohti, juoksen vaan suoraa linjaa esteiden viertä. Saatiin me onneksi yksi "onnistunutkin" suoritus välistävedoista videolle ;)

Sitten tehtiin ihan vaan neljän esteen radanpätkää, välistävedolla ja irtoamisella esteille. Ne meni aika nappiin, Hymyllä oli vauhti päällä ja se irtooa kyllä niin kivasti ainakin tälläisissä helpoissa treeneissä, kiitos lelupalkan! Tätäkin sitten vaan vahvistamaan.Onneksi tajuttiin kädestä palkkaamisesta luopua ajoissa :)
Toistettiin muutamia kertoja, ja saatiin alkuun kivoja välistävetojakin vaikka se yksi este (videolla näkyy) oli tosi pahasti houkuttimena välissä.

Ihan loppuun vikat minuutit tehtiin 6kpl keppejä. Ne suju todella hyvin ja aloitettiin myös kokeilemaan eri kulmista kepeille tulemista/lähettämistä. Hymy ei pahemmin niistä hämääntynyt, eli ihan hyvällä pohjalla,
vaikkakin ihan alkutekijöissä meidän kepit. Huimaa edistystä on kyllä tapahtunut kun vertaa esim. elo-syyskuuhun kun vasta alettiin niihin perusteellisemmin perehtymään!


Ja sitten niitä videoita.
kun ei vaan meinaa onnistua..!Tässä "onnistutaan"

Hieno suoritus irtoamisineen :)& toinen hieno suoritus irtoamisen kera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti