lauantai 25. tammikuuta 2014

treenit

Kuvassa näkyy siis meidän rata. Kolmannen esteen jälkeen tuli valssi, josta piti koira "tuupata" neloselle ja jatkaa kovaa vitoselle että ehti tehdä persjätön. Parin yrityskerran jälkeen se kyllä onnistui, mutta ongelmana oli se että Hymylle tuo ohjaus tuntuu olevan vielä vähän epäselvä, ts. Hymy ei osaa vielä kovin hyvin lukea leikkauksia/ohjauksia. Palkkasin sitten muutaman kerran kun tuli oikealle kädelle persjätöstä, ja saatiin kyllä ihan nätisti sitten tehtyä rata osissa.
Persjätön jälkeen rata oli oikeastaan tosi helppo. Nyt vaan sitten hallivuoroa varailemaan että päästäisiin persjättöä yms harjoittelemaan, niin Hymy oppisi paremmin lukemaan ohjauksiani radalla.
Mukavaa oli huomata että Hymy keskittyy radalla olennaiseen, eikä hirveästi tunnu ottavan häiriötä muista koirista. Ihan vieressä pyöri pari koirakkoa, ja epäilin että ne vaikeuttavat meidän menoa mutta ei minkäänlaista reagointia niiden suuntaan! Jes :)

liikkis, tyyppi oli niin innoissaan kun hokasi pöydän idean

Kun oma osuutemme radalla oli ohi, otettiin treeniin ihan uusi este, pöytä. Faktahan on että pöytä on tosi harvoin radoilla mukana, mutta pitäähän sekin silti hallita. Hymy hokasi tosi nopeasti pöydän idean, ja oli selkeästi tosi innoissaan oppiessaan uuden jutun. Odotteli nätisti sen n. 5sek ja luvan saatuaan hyppäsi alas.
Lisäksi treenattiin A:ta, alastulossa tietenkin kontaktia, sekin oli hyvin muistissa vielä. Viimeiset minuutit tehtiin keppejä varmaan miljoona toistoa, mutta hyvin Hymy jaksoi keskittyä ja saatiin monta virheetöntä suoritusta kahdellatoista (!!) kepillä. On se taitava<3
jee tää on kivaa!

Akku loppui valitettavasti treeneissä, niin saatiin vain pari lyhyttä pätkää, ja nekin epäonnistuneista suorituksista. Luvassa siis fail-videoita, mutta eikös ne ole juuri opettavaisimpia? :D hah.
Huomaa kyllä että Hymyllä oli radalla taas vauhti päällä eikä meinannut keskittyä, valssi on meille aina ollut helppo ohjaus, mutta nyt meinasi sekin mennä pitkäksi eikä Hymy oikein tarttunut ohjaukseen..
Persjätössä suurin ongelma taisi olla se, että jäin liikaa varmistelemaan , olisi pitänyt vielä enemmän omalla eteenpäin suuntautuvalla liikkeellä vetää Hymyä mukaan. Olisi varmasti onnistunut jos olisin pari kertaa tehnyt persjätön palkkaamalla Hymyn oikealle puolelle löytämisestä!


kun valssikaan ei meinaa onnistua..no onhan se ny vaikeeta..!
helppo loppurata


Huomenna taas suunta kohti Konalan treenejä, katsotaan mitä kivaa siellä päästään tekemään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti