keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluista

Joulu sujui rentoutuen ja syöden (kohtuudella, ihme!). Sukulaisten luona oli Hymyn 'kaverina' suomenpystykorva Äksy. Hyvin tuli tytöt toimeen keskenään edelleen, vaikka Äksy ei lämmennytkään Hymyn yrityksille leikkiä..
Hymy on päässyt myös ulkoilemaan paljon, yksin ja seurassa. Ihan hyvillä mielin voi päästää tuon pihalle yksin, yleensä Hymy vain tekee tarpeensa ja tarkastaa uusimmat tuoksut ja palaa ovelle odottamaan sisäänpääsyä.


Lahjojen osilta tuntuu että Hymy vei nyt voiton määrässä! Tuli varmaan ainakin 5 pakettia, kun lasketaan uusi ihana sänky mukaan.
Aattona saaduista lahjoista  mieluisimpia ehdottomasti Kongin wobble-kirahvi ja Kongin vinkuvat tennispallot ( 3kpl, yayy!!). Kiitos suuresti Lauralle palloista! :)
Ajattelin siis että tuollaisesta vinkuvasta pallosta saadaan ihan mahtava palkka treeneihin, Hymy kun rakastaa palloja JA vinkuvia leluja, maailman paras keksintö on yhdistää ne kaksi! Narulelupalkka jää varmasti kakkoseksi sen rinnalla
Palloa palkkana päästäänkin testaamaan sunnuntaina kun mennään Univet-areenalle irtovuoroilemaan, kinkkuja sulattamaan, en malta odottaa!

ps. Hymy 1v 2kk oppi tänään hyppäämään sohvalle. Voi sitä onnea, nyt se loikkii kokoajan!

Jouluaatosta väsähtänyt sheltti

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti