maanantai 30. joulukuuta 2013

Omatoimitreenit

Tänään käytiin vähän Univetilla pyörähtämässä. Tuntuipa halli valtavan kokoiselta ja hiljaiselta, kun oltiin siellä vain kolmistaan. Oli kyllä hauska kokemus ja ehdottomasti mentävä sillointällöin uudelleen, seuran kera!
Järkkärin videokuvaus-toimintokin pääsi tositesteihin ja hyvin näytti toimivan. Jälleen suuri kiitos Lauralle kuvausapuna olemisesta, ens kerralla pääset (joudut) sitten juoksemaan kans.. :D

Keskityttiin pääasiassa keppeihin, puomiin ja A-esteeseen. Hymy oppi tänään menemään A-esteen, ja hienosti se sen muutaman harjoittelukerran jälkeen menikin. Tietenkin estettä pitää vielä harjoitella monia kertoja ennenkuin siihen voi ottaa lisäksi pari muuta estettä, mutta kuitenkin, pelko senkin suhteen voitettu! Enään kauhistuttava keinu jäljellä..



Mitään kovin järkevää radanpätkää ei tehty, jonkin verran juoksenneltiin ja loikittiin mutta ei sen kummempaa. Keskityttiin enemmän yksittäisiin esteisiin ja kontakteihin, ja juuri A:n opiskeluun. Keppejäkin hinkattiin monta kertaa ja kyllä niissäkin alkaa näkyä pientä onnistumisen merkkiä! Hymy on paras <3
Sen verran tehtiin 3 esteen sarjaa että sain kokeilla takaaleikkausta ja välistävetoa, sekä takaakiertoakin muisteltiin muutaman yrityksen verran.
Kaikinpuolin tuossa tunnissa ehti tehdä hirveästi juttuja, ja Hymy jaksoi todella hyvin keskittyä koko pitkän treeniajan, välillä tietenkin pidettiin pienehköjä taukoja. Lopussa alkoi näkyä jo väsymisen merkkejä selkeästi, kun vauhtia ei irronnut ihan niin paljon kuin alussa.
Hymy oli kyllä kentälle päästyään niin kovin onnellinen, juoksenteli vapaana ympäri hallia onnesta soikeana, ja rakastui myös täysin uuteen palkkaleluunsa, tuntui että vauhti kasvoi taas entisestään!

Mutta ÄÄK, en saa noita videoita täällä toimimaan?! Olisi kaikista suorituksista hienot videoinnit, mutta nyt ne tökkii ja pahasti.. Hmm. Kyllä mä ne tänne saan, tavalla tai toisella. Nyt saatte tyytyä vain kuviin :|
Ja hyviä videoiden käsittely/muokkausohjelmia saa suositella..!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti