maanantai 9. joulukuuta 2013

You don't always need a plan


Huomasin tässä yhtäkkiä kun tän vuoden ohjatut treenit loppu, että mulla ei ole minkäänlaisia suunnitelmia tai tavoitteita meidän harrastukselle.
En tiedä onko meillä mitään kisatavotteita jossain KAUKAISESSA tulevaisuudessa, vai tehdäänkö tätä ihan vaan hauskuuden vuoksi. Vaikka tavoitteet ovat vielä hakusessa, haluan opettaa Hymylle kaiken perusteellisesti ja alusta asti oikein, esimerkiksi juurikin kontaktit. Jos joskus iskee fiilis, että ollaan tarpeeksi taitavia ja halukkaita kisaamaan, niin hyvä kun on perusta kunnossa.Mutta kisattiin tai ei, olisi tietty hyvä olla jonkinlaisia suunnitelmia ja ideoita treenauksessa. Ensi vuotta ajatellen meidän tavoitteita olisi ainakin:

  • opetella uusia esteitä: A, keinu, pöytä, oliko vielä muita?!
  •  saada puomi varmaksi esteeksi ja osaksi rataa
  •  opetella ohjaamaan oikein ja juoksemaan kovaa, note to myself!
  •  pirulliset kepit pirullisen hyviksi!
  •  varmat kontaktit
  •  pitää hauskaa ja nauttia !
Tässä nyt jotain mieleen tulleita. Eri asia sitten millä aikavälillä nämä olisi, vuosi 2014 on melko laaja käsite, 12kk, 365 päivää. Mututuntumalla sanoisin kuitenkin, että alkuvuodesta (ehkä jo loppuvuodesta jos saadaan irtovuoroja), keskityttäisiin perustreenien ohella erityisesti keppeihin, puomiin ja tietenkin kontakteihin. Kaikki muu sitten pikkuhiljaa, A on ollut jo tutustumisasteella, joten sitä varmasti aletaan tutkailemaan jossain lähitulevaisuudessa tarkemmin myös!
Keväällä meille koittaa 6 viikon tauko treeneistä (kiitos pääsykokeet), mutta voi olla että pari kertaa pitää käydä tuulettumassa omatoimitreeneissä.. (;

Sekava teksti ja lähinnä itselleni suunnattu jotta vähän saisin selkiytettyä mitä oikein halutaan ja millä aikataululla!


                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti