keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Messaritunnelmointia

Oon käynyt näyttelyissä viimeksi noin 7v sitten, joten ei ihme että messarissa viihdyttiin turisteilemassa sunnuntaina lähemmäs 7h! Edes alle 5h unet eivät menoa lannistaneet, eikä se että tulin messariin suoraan Tampereelta kavereiden luota.
Seurailin shelttikehää puolisen tuntia, ehkä pidempäänkin, ajantaju hävisi ;)
Loppuaika sitten kierreltiin kaverin kanssa, muutamia kehiä tutkaillen, ständeillä pyörien ja erinäisiä asioita kuolaten ( Berran treeniliivi...). Mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan, lompakko kiittää!
Päivä huipentui tietenkin ryhmäkilpailuihin. Areena oli tosi mageen näköiseksi laitettu, ja kisan etenemistä oli jännittävää seurata! BIS valintaan asti ei jaksettu odottaa, luovutettiin hieman ennen seiskaa, kun väsymys iski.


Nyt alkoi sitten nousta mietintään idea, josko lähdettäis tulevana vuonna H:ta tavoittelemaan.Mieleen nousi messarissa myös taas ajatus geenitutkimukseen osallistumisesta, kunhan saisi aikaiseksi. Ja kaverikoiratoiminnasta kävin tietenkin hakemassa ständiltä pienen esittelylappusen, sekin kiinnostaisi kovasti, mutta odotellaan nyt ensin että Hymy edes pääsee siihen vaadittuun 2 vuoden ikään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti