maanantai 7. huhtikuuta 2014

a g i l i t y

Perjantain treenit ei ollut mitkään kovin ihmeelliset. Sijainen oli tehnyt meille helpon, vauhtiympyrän tyyppisen radan jossa ei tarvinnut kertaakaan puolenvaihtoja yms. Esteitä taisi olla 14-15 kappaletta. Saatiin rata menemään alusta asti ihan kivasti, mutta mihinkään hirveän kovaan vauhtiin ei päästy :D Hymy toimi kyllä tosi kivasti, ja teki radan lähestulkoon itsestään.
Saatiin taas hyviä vinkkejä ohjaajalta, esimerkiksi sen suhteen että käytän tosi paljon täällä/tässä sanaa, ilman varsinaista tarvetta käyttää sitä juuri sillä hetkellä.. Tätä en ole itse tiedostanut, mutta voin sen kyllä hyvin uskoa! Jäänyt todennäköisesti päälle joistain treeneistä kun Hymyllä ollut hirveä vauhti ja esteimu päällä, ja on pitänyt Hymy saada tiukasti haltuun joillain esteillä. Tähän pitää siis kiinnittää huomiota! Toinen vinkki oli että 'harjoitellaan leikkimistä', lähinnä siksi että saisi Hymyn ottamaan kovempia loppuspurtteja, ja joskus vaikka opetettua palkkautumaan 'kuolleesta' lelusta. Tämän lisäksi pitää vielä muistaa sillon tällöin palkata Hymyä kovasta vauhdista, niin eiköhän tästä hyvä tule! 

Itse ratasuoritukset tuntuu meillä nykyään menevän hyvin, joskus tosi hyvin. Nyt olisi sitten kiva saada esim A alkaa yhdistettyä ratoihin pikkuhiljaa. Ja saada puomi ja kepit haltuun, mutta ne kaksi juttua tulee olemaan pitkiä projekteja, keinusta puhumattakaan :D nyt vain odotellaan että tulee tieto päästäänkö kesäksi ATT:lle treenaamaan. 22.4 meillä loppuu ohjatut treenit, ja niistä varmaan tuleekin pieni tauko kokonaan, todennäköisesti toukokuun loppuun asti ainakin. Onneksi omatoimisesti voi käydä treenailemassa sillontällöin! 

Tällä viikolla riittää taas menoa, torstaiaamuna käydään omatoimeilemassa, perjantaina ohjatuissa ja sunnuntaina ollaankin PetExpossa. Kivaa vastapainoa pänttäämiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti