keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Omatoimitreenit


Tänään käytiin aamulla treenailemassa Malminkartanolla. En ehtinyt yhtään miettiä mitään mahdollisia harjoiteltavia ratoja etukäteen, mutta tavoitteeksi asetin että harjoitellaan kontaktiesteitä, pussia ja keppejä. Valitettavasti kontaktiesteet ei ollutkaan niin hyviä tuolla hallilla, tosi liukkaita jotenkin. Tehtiin A:ta muutamaan otteeseen, mutta totesin sen olevan ihan liian liukas Hymylle :/ tuollaisessa helposti käy köpelösti kun kovalla vauhdilla menee ja pinta onkin liukas, ainakin verrattuna siihen mihin on Hymy tottunut Univet-areenalla!
Kontaktien harjoittelut jäi siihen, puomia kyllä tehtiin varovaisesti, Hymy edelleen jännittää sitä kovasti. Mutta hiljaa hyvä tulee, toivottavasti! Ainakin A:n suhteen ollaan jo rimakauhu voitettu.
Pussi osoittautui Hymylle yhtä helpoksi kuin aiemminkin, joten otettiin se osaksi rataa. Jonkinlaisen lyhyen radanpätkän sain meille koottua, ilman mitään sen ihmeellisempiä ohjauksia. Valssia ja takaakiertoja Hymylle, ja lopuksi muokkasin vielä rataa niin että otettiin mukaan persjättö. Se on meille aina ollut vähän haastava ohjaus, mutta tänään ne sujui kivasti, johtuen todennäköisesti siitä että harjoitus oli niin helppo..
Alussa Hymyllä oli kova kiire ja vauhti päällä, mikä oli vain mukavaa, muta ilmeni mm. siinä että tuli muutamia ihan typeriä virheitä. Osa johtu tietenkin omasta ohjauksesta, en ehkä ollut tarpeeksi selkeä ja annoin rintamasuunnilla ja omalla eteenpäinmenevällä liikkeella väärää tietoa, mutta oli Hymyllä myös hiukan imua esimerkiksi putkeen, joka oli vähän houkuttelevasti.

Sain jonku verran videota meidän menosta, joten sieltä näkee selityksiä paremmin mitä oikein touhuttiin. Radat oli tosiaan todella helppoja, mutta tavoitteena oli tehdä hauska ja helppo treeni Hymyn kanssa, eikä mitään sen ihmeellisempää. Ensi torstaina taas treenaillaan itse, joten ehkä sitten vähän jotain haastetta peliin, ja ylihuomenna onkin taas ohjatut treenit. persjättöEi kommentteja:

Lähetä kommentti